Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi időbe telt, míg túlledtetek az exeteken?
2,5 hónap után, ő szakított velem - Kb. 1 hónap alatt túl voltam rajta, hiszen valódi kötődés még nem alakulhatott ki. Az a rövid idő viszont elég intenzív volt. Talán nem is az ember hiányzott, hanem a szerelem.
Több, mint 5 év után - Kb. 3- 4 hónap. A vége már enyhébb volt. Eleinte gyakran álmodtam vele, és volt olyan is, hogy sírva keltem, de tudtam, hogy csak a képzletem játszott velem. Nem csak álmomban, hanem a kapcsolat alatt is, mert hajlamos vagyok idealizálni. Vele is folyton álmodoztam a közös életünkről, és imádtam álmodozni, jövőt tervezni, de gyakorlatban csak én tettem a megvalósulásért. Inkább a saját illúziómtól búcsúztam, és ez fáj.
4 év után még mindig szoktam rá gondolni. Gyülöletet érzek iránta. Mert nagyon szerettem, de ő "hátba szúrt". Egy igazi ribi :/
Persze nem ő jár a fejemben mindig. Csak még eszembe szokott jutni.
24/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!