Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz a vége ennek a kapcsolatnak?
A barátommal annyira nagyon hullámzó a viszonyunk, hetente szakítunk aztán kibékülünk és minden nagyon happy. Egy időre.
De nem tudunk semmit együtt csinálni, én szeretnék vele kicsit mozogni, ránk férne heti egyszer legalább, ő mást szeretne darts meg ilyenek. Azt én nem szeretem. Egyszerűen nem szeretjük a másik hobbijait. 2 éve vagyunk együtt a viszályok nem rendeződnek. Néha hosszabb időre vagyunk boldogak, néha nagyon gyakran veszekedünk, de szeretjük egymást. Csak kevés közös emlékünk és dolgunk van, ahhoz képest amennyi lehetne. :( engem ez nagyon zavar. A szex az nagyon jó, senkivel nem volt nekem ennyire jó. 25L 30F Mit tennétek a helyemben? Hogy lehetne ezt megmenteni?
Köszönöm a véleményeket!
Igyekszünk beszélni erről, én jobban. De valahogy mindig ugyanaz a vége éy az eredmény változatlan. Ennek ellenére ma volt egy mélyebb beszélgetésünk, ilyen már nagyon rég volt.
Mi sem tudunk rájönni miért kezeljük ennyire gyerekesen a veszekedéseket, valószínűleg éretlenek vagyunk hozzá, vagy nem láttunk még normális példát, vagy hogy hogyan is kell megoldani a problémákat.
Egyébként nem én használom védekezésnek, hogy “elegem van már ebből”. Én próbálkozok normálisan reagálni, de a barátom el szokott pattanni, mert nem akar konfliktust és akkor mindenféle csúnya dolgot mond amivel tudja, hogy bánt. De aztán mikor megnyugodott mondja, hogy ezeket nem gondolta komolyan.
Nekem akkor pattan el az agyam, ha azt érzem bántani akar. Nem megy nekünk a konfliktuskezelés, és azt érzem én is egyre gázabbul reagálok, múltkor már én is odaszóltam valamit ami tudom, hogy bántja. Aztán persze rájöttem, hogy ez nálam sem megoldás, valószínűleg nála se az, de veszem át a stílust.
Nem akarok szakítani, de egyszerűen azt érzem, ha valami nem változik akkor felemésztjük egymást. De nem tudom min kellene változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!