Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Lemondanátok róla emiatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lemondanátok róla emiatt?

Figyelt kérdés

Adott egy pár. Évek óta együtt vannak. Szeretik egymást,főként a férfi a nőt. Ám a kapcsolat mostani szakaszában sok minden nem a normális megszokott módon zajlik. Nincsenek érzelmes érintések, kevés a közös program. Már csak néha van csók,és az intimitás teljesen megszűnt. A nő folytatni akarja a kapcsolatot,és a férfi is mellette van. A közös élet, a közös célok,és az egymásról való gondoskodás nem változott.

A nő biztosítja a férfit,hogy mindezektől függetlenül szereti,és fontos a számára.

Viszont, a férfi érzi,hogy a nő mégsem őszinte,és nem ilyen életre vágyik. Fájó felidéznie az elmúlt szép éveket,és mindazt,ami összekötötte a nővel.

Miként lehetne úgy elengedni valaki kezét,hogy ne fájjon annyi annyira az elválás? Lehet könnyíteni a fájdalmon,ha még él a szeretet,de mégsem maradhatnak így egymás mellett? Könnyíthet valamelyest az a tudat,hogy a másik fél boldogsága érdekében lép a férfi?

Nagyon hálás lennék a komoly válaszokért, főleg,ha valaki átélt hasonlót,és van tapasztalata!

2021. júl. 14. 17:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
83%

"Viszont a közelében érezni,hogy ő már legnikább csak a megszokás miatt van ebben a kapcsolatban. Előfordulhat,hogy valaki mással szívesen újraélne mindent,ami egy kapcsolat velejárója,és boldogabb lenne"

Ezt a harmadik fél szokta gondolni a kedves, rendes panaszkodó pasikáról. Olvassatok a sorok között. "a közelében érezni", vagy "valaki mással szívesen újraélne mindent".

Kamu, kamu, kamu amit a férfi mond. Ez a beetető szöveg. Azt jelenti nem fogja otthagyni a párját, mert szeteti, de "elengedné", addig is összeszűrné a levet valakivel, majd vissza somfordálna, ha úgy tartja kedve.

2021. júl. 15. 08:02
 12/15 A kérdező kommentje:

Kedves 11! Most magadból indultál ki? Lehet,hogy te az a fajta vagy aki visszasírná magát.

De tudod van olyan ember,aki ha egyszer kilép mert tudja hogy nincs helye valahol, akkor utána nem táncol vissza.

2021. júl. 15. 16:38
 13/15 anonim ***** válasza:
78%
Lemondanék-e a szerelmemről ha ő nem elégedett velem? Nos ez megtörtént. Ez is a szeretet része. Több embert is szeretek úgy, hogy elengedtem őket.
2021. júl. 17. 15:16
 14/15 anonim ***** válasza:
73%
13! Így van! Sokan ezt nem tudják elképzelni.
2021. júl. 17. 23:26
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Én pont egy ilyen szakításon vagyok túl. Már csak lakótársként éltünk egymás mellett. Volt pár lebukás, hogy a hátam mögött ismerkedik lányokkal. "Csak barátkozás" - ez volt a válasz. De nem láttam jövőjét ennek. Nem akartam kivárni, amíg küldeni kell, így eljöttem. Ilyen esetben nem az a kérdés, hogy ő boldogabb lenne-e mással, hanem az, hogy egy ilyen kapcsolatban te boldog vagy-e? Látsz-e esélyt a kapcsolat javítására és erre mindkettőtök részéről van-e szándék? Én felajánlottam a párterápiát, elutasítás volt a válasz. A végén csak kibökte, hogy ő már csak barátságot érez irántam. Az nekem meg nem kell.
2021. júl. 23. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!