Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Lemondanátok róla emiatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lemondanátok róla emiatt?

Figyelt kérdés

Adott egy pár. Évek óta együtt vannak. Szeretik egymást,főként a férfi a nőt. Ám a kapcsolat mostani szakaszában sok minden nem a normális megszokott módon zajlik. Nincsenek érzelmes érintések, kevés a közös program. Már csak néha van csók,és az intimitás teljesen megszűnt. A nő folytatni akarja a kapcsolatot,és a férfi is mellette van. A közös élet, a közös célok,és az egymásról való gondoskodás nem változott.

A nő biztosítja a férfit,hogy mindezektől függetlenül szereti,és fontos a számára.

Viszont, a férfi érzi,hogy a nő mégsem őszinte,és nem ilyen életre vágyik. Fájó felidéznie az elmúlt szép éveket,és mindazt,ami összekötötte a nővel.

Miként lehetne úgy elengedni valaki kezét,hogy ne fájjon annyi annyira az elválás? Lehet könnyíteni a fájdalmon,ha még él a szeretet,de mégsem maradhatnak így egymás mellett? Könnyíthet valamelyest az a tudat,hogy a másik fél boldogsága érdekében lép a férfi?

Nagyon hálás lennék a komoly válaszokért, főleg,ha valaki átélt hasonlót,és van tapasztalata!

2021. júl. 14. 17:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
82%
Lehet, hogy ez csak egy mélypont, befásultatok. Szervezzetek romantikus programokat, iktassatok be heti egy randit, hátha feléled a tűz.
2021. júl. 14. 17:21
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem mondanék le róla.

De a végén már arról írsz, hogy a nőnek jobb lenne külön. Miért? Mert te nem érzed őszintének?

2021. júl. 14. 17:27
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha megvan a kölcsönös szeretet és akarat, akkor innen azért fel lehet állni, egyszerűen tudatosabban kell hozzáállni. Szóval szerintem ne dönts így, főleg nem a párod helyett. Szervezz valami romantikus, lepd meg egy romantikus vacsorával, vidd el azokra a helyekre, ahova régen jártatok, esetleg a kapcsolatotok elején, menjetek el valami aktív programra, ahol együtt kell dolgoznotok, pl. szabadulószoba, ahol új oldalát ismerhetitek meg egymásnak.
2021. júl. 14. 17:28
 4/15 anonim ***** válasza:
87%
Sorry, de ezek a dumák, hogy a másik érdekében lelépek meg, hogy szeretjük egymást, de szakítunk valami borzalmas önigazolás arra, hogy a szakító fél tulajdonképpen már nem szereti a másikat. Gondold végig logikusan! Ha szeretsz valakit akkor nem hagyod el és főleg nem próbálod meg megmagyarázni magadnak, hogy a másik érdekében teszed aki egyébként még folytatná a kapcsolatot. Ha elmúltak az érzelmek és esély sincs rá, hogy ez változzon akkor lépni kell, de a kamu dumákat hagyd.
2021. júl. 14. 17:30
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

"Miként lehetne úgy elengedni valaki kezét,hogy ne fájjon annyi annyira az elválás? Lehet könnyíteni a fájdalmon,ha még él a szeretet,de mégsem maradhatnak így egymás mellett? Könnyíthet valamelyest az a tudat,hogy a másik fél boldogsága érdekében lép a férfi?"

Nincs szép és fájdalommentes szakítás. Könnyíteni azzal lehet, ha nem ölitek egymást közben, mással nem.

Ez a "azért szakítok veled, mert így lesz a legjobb neked" a legszarabb szakítós szöveg ever. El ne játszd, mert még pofán is vernek. :D

2021. júl. 14. 17:41
 6/15 A kérdező kommentje:
Mindenkinek igaza van. Viszont a közelében érezni,hogy ő már legnikább csak a megszokás miatt van ebben a kapcsolatban. Előfordulhat,hogy valaki mással szívesen újraélne mindent,ami egy kapcsolat velejárója,és boldogabb lenne
2021. júl. 14. 18:40
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Együtt éltek? Miből érezni, hogy nem őszinte? Én nem engedném el ilyen könnyen...

Nyár van, egy közös pihentető nyaralást, sok programmal kettesben meg lehet próbálni, hátha felrázza kicsit a kapcsolatot és nem kell ezen dillemázni.

2021. júl. 14. 18:57
 8/15 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de ez a duma szörnyű... Az exem azzal akart szakítani 7 év után, hogy jobb lesz nekem, hiszen ő alkalmatlan állapotban van arra, hogy biztosítsa a közös jövő építését. Ez valóban így volt, anyagilag eléggé megbízhatatlanná vált. De hadd döntsem már ÉN el, hogy ki akarok-e tartani a kapcsolat és a párom mellett, vagy sem.

Ez a jobb lesz neked nélkülem szöveg valóban burkoltan annyi, hogy nekem már nem ér annyit a kapcsolat, hogy energiát tegyek bele. Hiába szépíted.

Ha meg akarod menteni, akkor ülj le vele szépen beszélni. Beszéljétek meg, ki-mit érez ŐSZINTÉN másik iránt. Hajlandóak vagytok-e MIND A KETTEN tenni azért, hogy a helyzet változzon. Új programok, élmények, szex feldobása, akármi.

Ha nincs meg a változásra való indíttatás akármelyikőtökben, akkor meg úgyis szakítás a beszélgetés végkimenetele.. Ha fáj, ha nem. De ezt a dumát felejtsd el a beszélgetés során.

2021. júl. 14. 19:04
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Engem is ilyen dumával dobott az exem pár hónapja, 4 év után, hogy nem tudja megadni, amire SZERINTE nekem szükségem van... Az,hogy szerintem meg megadta, az nem érdekelte. És, hogy hozzám másmilyen való, nem olyan mint ő.. sose értettem ezt. Bár így, hogy kivágott, így ez világosabbá tette, hogy nem ilyenre van szükségem, aki kamukifogásokkal dob. Ebben igaza van.
2021. júl. 14. 21:02
 10/15 anonim ***** válasza:
53%
Szakits
2021. júl. 14. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!