Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt már amikor nem tudtál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már amikor nem tudtál dönteni szakits vagy sem?

Figyelt kérdés
Mi volt a pro és kontra, illetve az utolsó csepp a pohárban ami elbillentette a dolgot?
2021. júl. 9. 16:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Pro:

+ biztos kapcsolat

+ közös célok, jövőkép

+ jobb, mint egyedül, évekig tartana mást találnom, felemésztene a depresszió nélküle

+ csodás személy, nagyon jó anyja lenne a gyermekeinknek

+ lelkitársam, legjobb barátom is

+ fantasztikus közös programok

Kontra:

- vonzalom, szerelem hiánya a próbálkozások ellenére is

- ugyan jó, de csak nagyon ritka szex

- ambíciók hiánya, egyhelyben toporgás, pénztelenség. Ezek gyakorlatilag ellehetetlenítik, hogy a céljainkat bármikor is elérhessük.

A pont az lenne a szakításra, ha találnék jobbat. Nem vagyok egy kelendő típus, szóval nem nagyon lesz ilyen pont az életemben, amíg vele vagyok, nélküle lenni meg nem merek.

2021. júl. 9. 16:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem. Ez számomra mindig teljesen egyértelmű.
2021. júl. 19. 20:55
 3/4 anonim ***** válasza:

1.| Nem tartod magad kicsit önzőnek? Minek húzni a másik idejét?

"amíg nem talalok jobbat".

Ez vicc.. 🤷‍♀️

2021. júl. 20. 15:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Az önzőség jó. Nekem. Ez esetben még hosszabb távon.se lesz gondom az önzőségemből, így ez egy hasznos önzőség, mert nincsenek.kalkulálható hátrányai. Téves út, ha az önzőségemet negatívként állítod be, mert nem az.
2021. júl. 25. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!