Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A pasim elhagyott, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim elhagyott, mert felmondtam a munkahelyemen. Tényleg van, aki emiatt szakít?

Figyelt kérdés

2021. júl. 2. 13:26
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem akartam eltartatni magam. Szerettem volna dolgozni, de 12 óra 2 műszak, nettó 140-ért elegem lett.

Ő meg rohadt jól keres, viszont smucig.

Logisztikus szakmám van, de abban még nem tudtam elhelyezkedni. Folyamatosan kerestem/keresem az állásokat, külföldön is már.

Szerintem nem adtam neki más okot a szakításra, nagyon szerettem, mindent igyekeztem megadni neki, partnere voltam mindenben. 2 év kuka.

2021. júl. 2. 17:09
 22/26 A kérdező kommentje:
Én 20 vagyok, ő se öregebb
2021. júl. 2. 17:11
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Nos, igy valoban szomoru a helyzet, de nezd a "jo" oldalat. Valoszinuleg te sem egy ilyen sraccal tervezned a jovodet, miutan mar tisztaban vagy a termeszetevel.

Haveromnak ugyan ez a problemaja a logisztikus szakmajaval. 250 helyet mar legalabb jelentkezett (fele masik munkakor) es sehova sem vettek fel. Kulfold jobb opcio lehet ilyen szempontbol.

2021. júl. 2. 17:19
 24/26 anonim ***** válasza:
96%
20 évesen jobb, hogy most derült ki, hogy ennyire "melletted áll".
2021. júl. 2. 18:14
 25/26 anonim ***** válasza:
6%

20 évesen még dobálózol a felmondással majd rájössz

Hogy csak akkor add fel

Ha már van másik opcio!!!

Jobb senkitol nem függeni!

2021. júl. 2. 18:22
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Orulj neki, hogy "csak" 2 ev ment a kukaba es hogy nem vallaltal vele gyereket.

Amugy orok szabaly, h olyan szakmakat, amibol van egyetem is, NEM vegzunk el. (Nekem gazdasaginformatikus okj-m van, szoval tudom milyen ez sajnos. Egyik volt osztalytarsam sem ebben dolgozik..)

2021. júl. 2. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!