Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagy csak hazudott?
Figyelt kérdés
Van egy nő akit a munkahelyemen ismertem meg egy éve. Az elején csak flörtölt velem mindig probált hozzám érni a közelemben lenni de nem nagyon viszonoztam csak udvarias voltam vele mert tudtam hogy van párja . Kb fél évig ment ez amikor beadtam a derekam mert azt mondta nem szereti a párját már és el fog idővel költözni meg nekik nincs már jövőjük együtt. Először csak a szexről szólt a kapcsolat de idővel jöttek az érzelmek aztán ahogy egyre több időt töltöttük együtt egymásban szerettünk . Egészen egy héttel ezelőttig azt mondta mindig hogy mennyire összeillünk, meg hogy szerelmes belém . Az utolsó héten már nem igazán keresett nem írt ugy mint azelőtt . Kérdeztem mi a baj, azt mondta nincs semmi csak sok a dolga stb . A szemembe mondta hogy engem akar és hogy szeret . Továbbra is hanyagolt aztán tegnap rámírt hogy megprobálják a párjával helyrehozni a kapcsolatukat és hogy őt választja több ok miatt de nem akarja részletezni . Többször is beszélgettünk a "kapcsolatunk" alatt és mondtam neki hogy legyen őszinte velem ls ne verje át a fejem mert ugye szex kapcsolatnak indult de ő többet akart én meg hagytam magam , beleszerettem és most pofára estem . Minek mondta mindig hogy szerelmes belém ha mégis a párjával maradt akivel állítólag nem jó mert több -sebből vérzett a kapcsolat ?2021. jún. 30. 13:02
1/11 anonim válasza:
Nem hazudott, hanem hazudik. Mind a kettőtöknek + magának is. Engedd el, fél év nem a világ vége. Eszedbe ne jusson visszaengedni.
2/11 anonim válasza:
Majd rá fog jönni megint, hogy csak ideig óráig lesz jó ... de akkor már ne kezd vele újra.
3/11 anonim válasza:
Osztom 2-es nézetét: magpróbálják, majd rájön, hogy nem megy, aztán majd nálad fog könyörögni. Csak vissza ne fogadd, kérlek.
Lehet lebuktatok, azért próbálják meg "helyre hozni" most.
32N
4/11 anonim válasza:
Nagy úr a megszokás, gyáva továbblépni. Felejtsd el, a te életed nem átjáróház, pedig be fog újra kopogtatni, de addigra erősítsd meg magad!
5/11 A kérdező kommentje:
Sajnos be kell látnom hogy mindvégig hazudott , sokminden furcsa és gyanús volt de most igy összeállt a kép . Nem tudnám visssza fogadni mert nem tudnék már megbízni benne még ha nagyon szeretem is.
2021. jún. 30. 13:44
6/11 anonim válasza:
Butaság megbízni kapcsolatban álló emberben, aki megcsalja a párját. Ha otthon hazudik, kettős életet él, veled miért lenne őszinte?
7/11 Ramos ökle válasza:
Simán átvert, ennyi történt. Kicsit rosszul mentek otthon a dolgok, így kellett neki egy másik, ez a "liánozás". Most lehet, h javultak otthon a dolgok, így megy vissza a biztoshoz. Aztán ha majd összevesznek azon, h kinek kellene mosogatnia, akkor megint megy majd sírni valakinek.
Nem szerelmes szerintem, se a párjába, sem beléd.
8/11 anonim válasza:
Szerintem tényleg érezhetett valamit, csak mind a ketten elbénáskodtátok az egészet. Valószínűleg tutyimutyi voltál és nem látta rajtad a komoly elkötelezettséget felé. Én is így voltam.
9/11 A kérdező kommentje:
Nem mondanám hogy tutyimutyi voltam mert többször is témába került a jövő , az összeköltözés stb . Tudta hogy komolyak a szándékaim és hogy szeretem .
2021. jún. 30. 17:35
10/11 anonim válasza:
Dehogy szerette, ne hitegesd már a kérdezőt. Kell az ilyen tapasztalat ahhoz, hogy megismerd ezt a "fajt". Az ilyeb csak és kizárólag magát szereti. Oda megy, ahova érdeke húzza. Ennyi, ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!