Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz amit csinál az exem?
Az exemnek tudom a facebook jelszavát (anno megjegyeztette a gépemen a jelszót, és elfelejtette megváltoztatni).
Nos a sztori az h haragba váltunk el, kidobtam a csajt.
Mostanában van egy pasi akinek mutogatja magát (nem mer ráírni) de a sztorikat úgy állítja be h csak ő láthatja.
Így akarja magát felszedetni.
A poén az h tegnap este felhivott messengeren h addig nem akarja újrakezdeni velem, ameddig nem bocsátok meg neki illetve h hiányzok neki illetve jó engem látni a kamerában.
Normális?
Persze semmit nem mondtam neki, hogy tudok a magánakciójáról.
Biztos vagyok benne h nem sejti h látom a dolgait facebookon és messengeren.
Unatkozol?
Haragban váltatok el, te dobtad ki, mi a bánatnak foglalkozol vele?
Amúgy amit ő csinál, az nem szép, de valójában érthető, őt dobták ki, így több vasat tart a tűzben, hátha lesz valami.
Érdekel még? Ha nem, akkor hagyd, ennyi.
Fhúú, ez nagyon rossz sztori, de megpróbálok a kérdésre válaszolni.
Nekem úgy tűnik, hogy a csajnak teljesen mindegy, hogy ki, csak legyen vele valaki, mert egyedül fél. Kapcsolatfüggő. Semmi értelme azért összejönni vele, hogy neki legyen valakije.
A kukkolásra nem reagálok nagyon, te is pontosan tudod, hogy mennyire rossz, amit csinálsz.
Igen. Ha akar valamit, miért nem ír rá? Írjon neki. Ha meg téged is akar, akkor ne legyen feltétel, hogy megbocsájtasz-e neki, ez amúgy sem tudatos döntés kérdése.
Na sok boldogságot így hármótoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!