Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Gáz amit csinál az exem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz amit csinál az exem?

Figyelt kérdés

Az exemnek tudom a facebook jelszavát (anno megjegyeztette a gépemen a jelszót, és elfelejtette megváltoztatni).

Nos a sztori az h haragba váltunk el, kidobtam a csajt.

Mostanában van egy pasi akinek mutogatja magát (nem mer ráírni) de a sztorikat úgy állítja be h csak ő láthatja.

Így akarja magát felszedetni.

A poén az h tegnap este felhivott messengeren h addig nem akarja újrakezdeni velem, ameddig nem bocsátok meg neki illetve h hiányzok neki illetve jó engem látni a kamerában.

Normális?

Persze semmit nem mondtam neki, hogy tudok a magánakciójáról.

Biztos vagyok benne h nem sejti h látom a dolgait facebookon és messengeren.

2021. jún. 24. 21:02
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Itt nem csak az exed a gáz...
2021. jún. 24. 21:09
 2/10 Ramos ökle ***** válasza:
100%

Unatkozol?

Haragban váltatok el, te dobtad ki, mi a bánatnak foglalkozol vele?

Amúgy amit ő csinál, az nem szép, de valójában érthető, őt dobták ki, így több vasat tart a tűzben, hátha lesz valami.

Érdekel még? Ha nem, akkor hagyd, ennyi.

2021. jún. 24. 21:36
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Elárulom itt te vagy a k..va gáz!!!
2021. jún. 24. 21:44
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Gázabb vagy, mint az exed, ez fix.
2021. jún. 24. 22:41
 5/10 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Most akkor tudod a jelszavát vagy megjegyezte a böngésző? Felesleges az után kutatgatni, akit kidobtál. De a kérdés sem értem, mert mi az, hogy addig nem akarja veled újrakezdeni, amíg nem bocsájtasz meg neki? Visszakozni akarsz vagy mi? Meg hogy méz a kamerában? ergo nincs vége, nem?
2021. jún. 24. 22:55
 6/10 anonim válasza:
100%
Én is azt gondolom, hnitt nem elsősorban az exed a gáz. Ha dobtad, akkor minek nézegeted, mit csinál? Nem értem tényleg…
2021. jún. 25. 06:58
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Kidobtad, azzal hapsizik akivel akar. "magánakció" Szíve joga. Te viszont gáz vagy, hogy olvasod az üzeneteit.
2021. jún. 25. 09:20
 8/10 anonim válasza:
100%
Szerintem is iszonyat nagy bunkóság, hogy nézegeted az üzeneteit, meg az aktivitását a tudta nélkül...na ez az igazi gáz! Dobtad, de kutakodsz a fiókjában. Szerintem iszonyat ciki, amit művelsz, pláne, hogy te dobtad. Jelentkezz ki a fiókjából, ilyen mértékben még párkapcsolatban sincs közöd a másikhoz az engedélye/tudta nélkül, nemhogy utána. Übergáz vagy.
2021. jún. 25. 09:27
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Fhúú, ez nagyon rossz sztori, de megpróbálok a kérdésre válaszolni.

Nekem úgy tűnik, hogy a csajnak teljesen mindegy, hogy ki, csak legyen vele valaki, mert egyedül fél. Kapcsolatfüggő. Semmi értelme azért összejönni vele, hogy neki legyen valakije.

A kukkolásra nem reagálok nagyon, te is pontosan tudod, hogy mennyire rossz, amit csinálsz.

2021. jún. 25. 10:00
 10/10 anonim ***** válasza:

Igen. Ha akar valamit, miért nem ír rá? Írjon neki. Ha meg téged is akar, akkor ne legyen feltétel, hogy megbocsájtasz-e neki, ez amúgy sem tudatos döntés kérdése.

Na sok boldogságot így hármótoknak.

2021. jún. 30. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!