Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit kezdjek ezzel az érzéssel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek ezzel az érzéssel szakítás után?

Figyelt kérdés
Majdnem 14 éves kapcsolatból most léptem ki és lelkifurdalásom van a párom miatt, sajnálom őt. Amit tudni kell rólunk: 13 év járkálás után (tudom hülye vagyok hogy ennyit vártam) annyira sikerült jutnunk, hogy tavaly végre elköltöztünk albérletbe. Hétvégente eljárt bulizni amivel nincsen bajom de soha egyszer sem hívott el magával, soha nem volt közös programunk. Párszor kiderült róla az is, hogy társkereső oldalakon beszélget más nőkkel, volt akivel találkozott is de állítólag csak beültek valahova és más nem történt... Sokszor felhoztam neki a házasság témát is de nem jegyzett el. Gyereket sem akar, ami egyelőre nem volt baj mert még én sem. A szakítás végül abból pattant ki, hogy a fejemhez vágta, hogy miattam nem tudott külföldre költözni mert én megmondtam neki, hogy nekem jó itt Magyarországon és nem szeretnék másik országban élni. Ezzel ő szerinte én érzelmileg zsaroltam őt, mert mondtam hogy távkapcsolatban 1000 km távolságról nekem nem pálya a dolog. Végül én mondtam ki a szakítást és hazaköltözött de azt hozzá kell tenni, hogy gyakorlatilag kiprovokálta belőlem mert nem akarta ezt a terhet magára vállalni, a veszekedés közben el is szólta magát erről. Sokszor eljátszottuk már ezt és mindig visszafogadtam de most nem érzem, hogy folytatni szeretném, jó most egyedül lenni. Felhívott, bocsánatot kért és vissza akar jönni de úgyis megint ugyanoda lyukadunk pár hét múlva. Nem tudom mit kezdjek ezzel a helyzettel. Igazából azért írtam ezt ki hátha valaki hasonló cipőben járt és esetleg tud valami tanácsod adni.
2021. jún. 21. 19:14
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Sehova nem vezetne kettőtök kapcsolata, ezt te is látod. 14 (!) év alatt odáig jutottatok, hogy nemrég összeköltöztetek, de ő leszögezte hogy nem akar tőled/veled komolyabbat, megfelel neki ez a van is meg nem is kapcsolat, melletted azt csinálhat amit akar, mert vagy olyan szolgalelkű, hogy elnézed neki még azt is hogy csal (mert a társkeresőzés és randizás már bőven az, ha szeretne, meg se fordulna ilyesmi a fejében, ráadásul ez csak az miről te tudomással bírsz). Plusz érzelmileg zsarol is, igazi főnyeremény. Inkább nem is folytatom amit még leírnék..

Kérdező, biztos nagyon szar ennyi év után végleg magad mögött hagyni valakit, de ez az ember semennyire nem tisztel téged, és le is szögezte hogy nem akar tőled semmi többet, ezért adj magadnak egy esélyt a normális életre, normális kapcsolat(ok)ra. Az exednek mondd meg hogy komolyan gondolod a dolgot, ne keressen többet, jobb lesz mindkettőtöknek. Ha nem akarja ezt elfogadni, tiltsd le mindenhonnan, és hacsak nem pszichopata, bele fog nyugodni és továbblép.

2021. jún. 21. 20:19
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod! Nagyjából ugyanazt mondod mint a családom. Igen tényleg rossz, hogy 14 évet kell hátrahagyni de emiatt nem fogom folytatni.
2021. jún. 21. 20:37
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát, jobb későn, mint soha.

Figyelj, ha 14 éven keresztül semmiféle komolyabb lépést nem tett irányodba, ezután sem fog. Mi, emberek pedig sajnos nem élünk örökké, korlátozott lehetőségeink vannak... Én több évet már nem pocsékolnék rá.

2021. jún. 21. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!