Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy dolgozzam fel, hogy a barátom rosszabb kategóriájú nõért dobott?
Sokan nyaraltak Párizsban, többek között én is. És?
Már az is felháborító, ahogy kategorizálsz. A stílusod alapján nem mondanálak művelt embernek.
Ő megtalálta azt a személyt, akivel egyezik az érdeklődése és az értékrendje, ami eltér a tiédtől. Lépj tovább és ne kritizáld a választását.
A párizsi, kínai stb. cucchoz nem tudok hozzászólni, de azért van itt nem egy súlyosan elgondokodtató dolog abban, amit írsz. Veled nem lehet délig kefélni, miért? Mert kelni kell, feladatok vannak, csinálni kell ezt azt meg amazt? Nem lehet pizzát enni, miért? Mert megy a rinyálás meg a feszülés, hogy milyen egészségtelen, meg mennyi kalória, hogy tehetsz, hogy ehetsz ilyet?
Ha tényleg ilyen vagy, akkor az ilyesmit biztos "igényesség"-nek gondolod, de ez valójában görcsös, teljesítménykényszeres, talán egyenesen kényszerbeteg gondolkodás. Ez esetben az, hogy az új nő "rosszabb kategóriájú", mint te vagy, csak kedves eufemizmusnak tűnik a volt barátod részéről, amivel vigasztalni próbált. Valójában attól, hogy lazábban veszi az élet dolgait, még egyáltalán nem lesz rosszabb kategóriájú az ember. A fő oka az elhagyásnak inkább az lehetett, hogy az ilyen kényszeres viselkedésű, valami elképzelt "ideálhoz" szigorúan ragaszkodó embert, mint te, sokszor borzasztó nehéz elviselni.
Próbáld ebből levonni a megfelelő következtetéseket - nem kell feladnod mindent, amit célul tűztél ki, de azért ha kicsit lazábban, engedékenyebben veszed a dolgokat, akkor a jövőben könnyebben passzolhatsz majd össze másokkal.
És amúgy szeretted vagy még most is szereted a fiút? Elfogadtad olyannak, amilyen? Vagy ellenkezőleg, zavartak a tökéletlenségei, és meg akartad változtatni? Az exed szavaiból akár ez is kiolvasható.
Ja, és a "kefélhet délig" passzus utalhat arra is, hogy a szépségedtől függetlenül a közös szex nem volt neki elég izgalmas és gyakori.
Eleve hülyeség szerintem kategorizálni az embereket.
Jelenleg a második diplomámért dolgozom (okleveles közgazdász), mellette OKJ-re járok (régi álmom ez a szakma), itthon is rendben tartom a környezetemet, mások szerint jól nézik ki, szóval nem vagyok egy lusta ember. Ennek ellenére egy olyan perfekcionista, feszengő, teljesítménykényszeres embert, mint te, én is dobnék, mint a huzat.
Meg kell találni az arany középutat.
Ha még egy nyamvadt paradicsomnak is kiszámolod a kalóriatartalmát, és a pasidat is utasítod, hogy tegye meg ugyanezt, akkor hamar elege lesz. Ez ugyanolyan rossz, mintha annyira igénytelen lennél, hogy 1 hétig nem cserélsz bugyit. Ha pedig a pizza/pörkölt fogyasztása proli szokás, hát bátran vagyok proli. <3
A másik leányzó szerintem érdekesebb személyiség, valamint több érzelmet, odaadást képest nyújtani, mint te. Te kb. csak az elvárásaidról írtál,meg arról, hogy kirakatbabaként díszelegsz a férfiak mellett. De mondd csak, érzelmi szinten mit tudsz nyújtani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!