Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

Szakítottam a barátommal. Habár úgy indította a kapcsolatot, hogy neki csak komoly kapcsolat kell, nekem óvatos hozzáállásom volt, mert meg nem ismertem olyan jól.

De ennek a ” komoly” indításnak ellenére, egy év kapcsolat után azt kezdtem gyanítani, hogy megadja maganak a sanszot, irkál másoknak is, hogy neki mindig legyen opciója és ha elkaptam, hogy másnak ír, mindigengem hibaztatott, hogy azert mert épp felbosszantottam, vagy mert elhanyagoltnak érezte magát. Tehat tagadott , de ha nagyritkan elkaptam akkor meg rámkente az egészet.

A helyzet az, hogy ö volt az egyetlen pasi akivel ugyanazokat a hobbikat szerette mint én, nagyon sokat szeretett autózni például, amit eddigi pasiim untak meg benzinpocsékolásnak érezték. Nekem sokat számított, és ugyanazokat a helyeket is szerette.

Emiatt hiányzik.

Viszont nöként megalázva érzem magam. Arra is gondoltam, hogy kirándulni még el lehetne vele néha menni, de nem tudom ha ez jó ötlet .

Az én koromban nehéz már újabb barátokat szerezni, mert már 55 éves vagyok és sose volt sok barátom.

Érdemes kompromisszumot kötni?

2021. jún. 10. 09:35
 1/3 anonim ***** válasza:
69%
Vagy te is azt teszed amit ő. Ismerkedsz mellette. Alapból aljas szokás, normális értékrendű férfi mellett szemét dolog lenne belevágni, de ha neki belefér, akkor fordítva miért ne?
2021. jún. 10. 09:49
 2/3 anonim ***** válasza:
58%

Ha mar kirandulgatni mennetek az mar alkalmat ad lehetosegekre !

Igen vagy nem ? Mit szeretnel ?

2021. jún. 10. 10:22
 3/3 anonim ***** válasza:

Képesek vagytok csak barátként tekinteni egymásra? El tudod fogadni, hogy más nőkkel is együtt van melletted?

Csak te tudod, hogy érdemes kompromisszumot kötnöd, ha nincs jobb opciód akkor valószínűleg igen. Ismerek 70 éves nagymamát, aki kidobta fiatalabb barátját mert valami nem tetszett. Nem hinném, hogy nincs lehetőséged új embereket megismerni a mai világban, kérdés inkább az, hogy akarsz ebbe energiát fektetni.

2021. jún. 10. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!