Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mit tennétek, ha kiderülne, hogy a párotok a kapcsolatotok eleje óta potencianövelőket szed, azok nélkül teljesen impotens?
Figyelt kérdés
2021. jún. 9. 19:44
11/20 anonim válasza:
40 éves a pasim. Én szoktam neki kivàltani. Feláll neki de azzal sokkal keményebb, jobban bírja.
Örülök neki mert a tabival nekem is jobb a szex.
12/20 anonim válasza:
Eléggé sokkolna, ha ez 15 év és 2 gyerek után derülne ki...
13/20 anonim válasza:
Nem azzal lenne a baj, hogy potencianövelőt szed, hanem hogy ezt nem mondta el.
Jó nyilván nem a legelső alkalommal kell ezt kiteregetni, de azért mikor már megvan a kellő bizalom és szerelem, akkor alap lenne.
Nem gondolnám, hogy emiatt szakítanék. Ha működik és van hatása, akkor szedje.
14/20 anonim válasza:
Ha kiderülne hogy magas vérnyomás miatt szed gyógyszert?
15/20 anonim válasza:
#13 hát de nézd meg itt is a hszeket. sokaknál instant szakítás. ha szeret és fontos neki ez, hogy mondja el... nagyon nehéz lehet megtenni így. viszont akinek elmondják az nagyon durva kapcsolat lehet. mármint bizalmilag.
16/20 anonim válasza:
15!
Nyilván ízlések és pofonok, én csak a saját véleményemet mondtam el. Mindenki másképpen reagálna.
17/20 anonim válasza:
Ha én mentálisan nem nedvesedek, akkor nyugodtan szakítson velem, mert vagy nem vonzódok hozzá, csak szamár a ló helyett vagy nem illünk össze, mert képtelen ellazítani szex közben, esetleg meg nem oldott konfliktusunk van. Egy kivétel: a gumi mentálisan blokkol, abban száraz vagyok, tehát más módon kell védekezni és akkor is blokkol, ha a vonzódással minden rendben. Ha neki csak a gumi az opció, akkor is szakítsunk, mert nem élvezem a szexet gumiban.
18/20 anonim válasza:
Utolsó! Köszönöm, hogy megválaszoltad helyettem :)
19/20 anonim válasza:
Nem az a kérdés hogy szedi vagy nem hanem hogy orvos írta e fel neki vizsgálat alapján, hogy neki ez kell, vagy neten rendelt vizsgálatok nélkül kontrollálatlanul felelőtlenül valamit...
20/20 anonim válasza:
Az utolsó álláspontja érthető. A többi meg, aki emiatt képes lenne szakítani, az b.ssza meg a k.rva anyját!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!