Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nők! Mit tennétek, ha kiderüln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Mit tennétek, ha kiderülne, hogy a párotok a kapcsolatotok eleje óta potencianövelőket szed, azok nélkül teljesen impotens?

Figyelt kérdés

2021. jún. 9. 19:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
69%

40 éves a pasim. Én szoktam neki kivàltani. Feláll neki de azzal sokkal keményebb, jobban bírja.

Örülök neki mert a tabival nekem is jobb a szex.

2021. jún. 9. 21:23
 12/20 anonim ***** válasza:
17%
Eléggé sokkolna, ha ez 15 év és 2 gyerek után derülne ki...
2021. jún. 9. 21:29
 13/20 anonim ***** válasza:
87%

Nem azzal lenne a baj, hogy potencianövelőt szed, hanem hogy ezt nem mondta el.

Jó nyilván nem a legelső alkalommal kell ezt kiteregetni, de azért mikor már megvan a kellő bizalom és szerelem, akkor alap lenne.

Nem gondolnám, hogy emiatt szakítanék. Ha működik és van hatása, akkor szedje.

2021. jún. 9. 21:57
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha kiderülne hogy magas vérnyomás miatt szed gyógyszert?
2021. jún. 9. 22:15
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
#13 hát de nézd meg itt is a hszeket. sokaknál instant szakítás. ha szeret és fontos neki ez, hogy mondja el... nagyon nehéz lehet megtenni így. viszont akinek elmondják az nagyon durva kapcsolat lehet. mármint bizalmilag.
2021. jún. 9. 23:23
 16/20 anonim ***** válasza:
66%

15!

Nyilván ízlések és pofonok, én csak a saját véleményemet mondtam el. Mindenki másképpen reagálna.

2021. jún. 10. 01:16
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha én mentálisan nem nedvesedek, akkor nyugodtan szakítson velem, mert vagy nem vonzódok hozzá, csak szamár a ló helyett vagy nem illünk össze, mert képtelen ellazítani szex közben, esetleg meg nem oldott konfliktusunk van. Egy kivétel: a gumi mentálisan blokkol, abban száraz vagyok, tehát más módon kell védekezni és akkor is blokkol, ha a vonzódással minden rendben. Ha neki csak a gumi az opció, akkor is szakítsunk, mert nem élvezem a szexet gumiban.
2021. jún. 10. 08:38
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó! Köszönöm, hogy megválaszoltad helyettem :)
2021. jún. 10. 08:41
 19/20 anonim válasza:
Nem az a kérdés hogy szedi vagy nem hanem hogy orvos írta e fel neki vizsgálat alapján, hogy neki ez kell, vagy neten rendelt vizsgálatok nélkül kontrollálatlanul felelőtlenül valamit...
2021. júl. 12. 15:07
 20/20 anonim ***** válasza:
Az utolsó álláspontja érthető. A többi meg, aki emiatt képes lenne szakítani, az b.ssza meg a k.rva anyját!
2021. aug. 1. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!