Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A nem illünk össze mit jelent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nem illünk össze mit jelent valójában?

Figyelt kérdés
2021. jún. 8. 00:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
81%
Hát hogy nem illetek össze?? Ezen mit nem lehet érteni?
2021. jún. 8. 07:56
 12/17 anonim ***** válasza:
12%
Ha férfi mondja, akkor azt, hogy nem illetek össze, legalábbis szerinte. Ha nő mondja, akkor azt, hogy talált egy nálad jobb képű pasast.
2021. jún. 8. 07:58
 13/17 anonim ***** válasza:
97%

Azt, hogy annyira mások vagytok (világnézet, gondolkodás, felfogásmód, érdeklődési kör), hogy kár is erőltetni.

Igen, minden kapcsolatban vannak nézeteltérések, de nem mindegy, hogy ezek apróbb dolgok, amelyeket hatékonyan meg lehet beszélni, vagy alapvető különbségek, és csak akkor tudtok együtt meglenni, ha mindkét fél sokat lefarag a saját személyiségéből.

2021. jún. 8. 08:30
 14/17 anonim ***** válasza:
97%
Én is mondtam már ezt ismerkedési fázisban. Nem hazugság volt, nem azért, mert jött volna helyette jobb. Hanem mert így éreztem. Vannak embertípusok, akiktől a falnak tudnék menni (mint pl. Norbi a Konyhafőnökből) és kiderült menet közben, hogy az a pasi is ilyen. Túl nyájas, ájuldozós, behódolós. Így inkább megmondtam, hogy egész egyszerűen nem illünk össze, ennyi. A részletekbe nem mentem bele tény, mert nem akartam megsérteni.
2021. jún. 8. 08:35
 15/17 anonim ***** válasza:
94%
Dettó ugyanaz, mint az utolsónál, van, hogy tényleg más típusok vagytok és kár erőltetni. (én is ugyanígy egy túl nyálas pasival zártam rövidre).
2021. jún. 8. 12:14
 16/17 anonim ***** válasza:
lehet talált magának wgy másikat azonos nemből.
2021. jún. 9. 07:43
 17/17 anonim ***** válasza:

Nekem egy nehéz nap után arra van szükségem, hogy mindenki hagyjon a pcsába, exem meg bújni akar ilyenkor.

Én nagyon-nagyon tiszta lakásban szeretek élni, a kávésbögrét is elmosom, exem meg a csótányokat is leszarta.

Nekem fontos volt a szakmai fejlődés, ha 14 órát kellett benn lennem, akkor 14 órát voltam benn. Exem meg a műszak végén kicsekkolt, hazajött, és nem értette, hogy én miért nem tettem meg ugyanezt. Én meg nem értettem, miért nincsenek ambíciói.

Neki az volt a fontos, hogy mennyit keres, nekem meg az, hogy milyen szinten állok a munkahelyi hierarchiában.

Én a délutános műszakot preferáltam, ő a nyitós-reggelest.

Na, ilyen az, amikor nem illetek össze.

2021. júl. 21. 06:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!