Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mitörténhet ilyenkor benne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitörténhet ilyenkor benne?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel néhány hónapig együtt voltam... nagyon odáig volt értem,sosem veszekedtünk, mindig azt akarta hogy vele legyek, felnézett rám, azt mondta neki ilyen az igazi férfi, a barátnőinek azt mondta hogy megtalálta az igazit, a szüleinek hogy ennyire jól még nem érezte magát senkivel én vagyok neki a legfontosabb... felvetette a közös albérletet is a végén... tehát minden szép és jó volt, mondom sosem veszekedtünk, tetszett neki azis hogy nem féltékenykedem, elengedem bulizni sőt még biztattam is hogy menjen nyugodtan kapcsolódjon ki... midnen egyes barátnője csípett mindegyik azt mondta neki hogy tartson meg mert jó választás voltam erre büszke volt mindig... ugyan így teltek a napok.. aztan egyik este haza mentem tőle és egyszer csak kapok egy ilyen üzenetet hogy nemtudja mit akar és időt szeretne ő sem érti mitörtént benne... én elmentem hozzá hogy megbeszéljük, aztán ott szakított velem.. én szomorúan haza mentem és mire haza értem láttam hogy írt hogy menjek vissza.. nekem már nem volt buszom vissza menni ezért mondtam hogy majd másnap munka után, és másnap mikor mentem volna már azt mondta nem szeretné...és nagyon sajnálja... én pedig sajnos "zaklattam a barátain keresztül" akik segíteni akartak nekem mert ők sem érették mitörtént vele, össze veszett velük és felhivott hogy miattam tönkre ment a kapcsolata a barátaival mert hogy a háta mögött segíteni akartak nekem mikor ő mondta hogy nem akarja és felhivott hogy teherlettem a számára többé nem akarlátni és letiltott mindenhonnan... én bármit megtennék érte hiszen elképesztően szeretem ezt a lányt... de nem akarok elmenni zaklatni és továbbra is zaklatni őt.. szerintetek mit csináljak?

esetleg várjak türelmesen hátha egyszer szóba áll velem? mondjuk pár hónapot.. úgy hallotta ma szóban forgó barátaival már kezd megbékélni szerencsére

2021. jún. 1. 16:39
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
Semmit nem akar, csak képtelen rá, hogy őszinte és egyenes legyen mint a legtöbb ember.
2021. jún. 1. 16:40
 2/10 anonim ***** válasza:
60%
Ez a hirtelen váltás egy buli után történt, nem? Félredugott és ezért szakított. Aztán megbánta, visszahívott, de közben te valamit kavartál a haverjaival, hogy ők is szembesítették a számukra furcsa döntéssel, amit nem tudott megmagyarázni (nem vallhatja be, hogy hűtlen), ezért összeveszett velük.
2021. jún. 1. 16:51
 3/10 A kérdező kommentje:
Ezt kizártnak tartom... túl jól ismerem őt ahhoz hogy lefeküdne csak úgy bárkivel
2021. jún. 1. 17:00
 4/10 anonim ***** válasza:
67%
Egyértelmű hogy más fiú miatt dobott. Félre dugott. És most bizonytalan volt a kimenetelében hogy össze jönnek vagy sem. Egyértelmű hogy össze jöttek, mert már nem vagy szamár a ló helyett
2021. jún. 1. 17:39
 5/10 A kérdező kommentje:
nincs senkije ezt biztosra tudom!
2021. jún. 1. 18:26
 6/10 anonim ***** válasza:
17%
szerintem adjál neki egy kis időt... Had szedje össze a gondolatait. Ha szeret keresni fog :)
2021. jún. 1. 18:30
 7/10 A kérdező kommentje:

Azt teszem... bár ennek már több mint 1 hónapja lassan sajnos

én egy párhónapot várok, aztán megkeresem ha vevő lesz egy beszélgetésre akkor lesz ami lesz ha nem akkor végleg muszáj leszek elfelejteni őt valahogy

2021. jún. 1. 18:33
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Eskuszom, erre gondoltam, valakivel talalkozott, es igy adja elo.
2021. jún. 1. 19:33
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy az én tapasztalataim is azt erősítik, hogy aki ilyet mond, az valami disznóságot csinált, de nem meri bevallani. Tudod, hogy ki várna, b-terv akarsz lenni, akihez visszafutnak?
2021. jún. 1. 20:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem tudjuk mi történt, ne találgassunk. Az tény, hogy legjobb, ha békén hagyod, a további "zalkatás" nem fog segíteni. Talán egyszer legalább még ad valamilyen magyarázatot. De az is lehet, hogy nem. Sajnos azt is el kell fogadni. Próbálj az elengedésre fókuszálni és továbblépni.
2021. jún. 4. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!