Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy beszéljek vele ha ő nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy beszéljek vele ha ő nem igazán akar?

Figyelt kérdés

Tudom, tudom. Egyszerűen akkor ne beszéljek vele, de nagyon fontos nekem a lány. Lassan 2 hónap telt el a szakítás óta, de ugyanúgy hiányzik az életemből.

Na, szóval a lényeg. Senki nem bántotta a másikat. Szépen elváltunk egymástól, kapcsolatot tartottuk egy darabig egymással és egyszer csak beflegmult. És akkor mondtam pár hétig ne beszéljünk. Nem igazán akar szóba állni velem azóta, nem tudom miért. Fejébe veszi, hogy nem, akkor nem.

Talán az egyik barátnője tudna segíteni. Hátha rátudja venni.

21/F

2021. jún. 1. 01:09
 1/9 anonim ***** válasza:
98%
Hagyd már, ne legyél idegesitő és retardált
2021. jún. 1. 01:22
 2/9 anonim ***** válasza:
97%
Biztos, mert most lett elege abból, hogy még mindig zaklatod, pedig már 2 hónapja kidobott téged. Ez mindig nehéz ilyenkor. Idő mindent megold én ezt tanultam meg az élettől. Csak ki kell várni.
2021. jún. 1. 01:22
 3/9 A kérdező kommentje:

Nem zaklatom.

Egyszer írtam neki, mert hallottam beteg volt. Gondoltam megkérdezem hogy érzi magát.

2021. jún. 1. 01:33
 4/9 anonim ***** válasza:
89%
Neked miért jó az, ha ráerőlteted magad?
2021. jún. 1. 02:04
 5/9 anonim ***** válasza:
83%
Ha tényleg fontos neked, békén hagyod és tiszteletben tartod.
2021. jún. 1. 05:33
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Sose fogom megérteni, miért kell valakit zaklatni ha az nem akarja. Mert ha úgy keresel valakit hogy az egyértelműen nem akarja, akkor az biza az.

Viselkedj felnőttként, hagyd békén, és haladj tovább az életeddel.

2021. jún. 1. 05:46
 7/9 A kérdező kommentje:

Még mindig nem zaklatom🤦‍♂️

Ezt így beszéltük meg. Tartjuk a kapcsolatot, de egy ideig nem beszélünk.

2021. jún. 1. 12:00
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs értelme tartani a kapcsolatot, ezt valószínűleg ő is így gondolj, még ha nem is így beszéltétek meg. Az a helyzet, hogy téged még érdekel a lány, viszont őt már te a legkevésbé sem. Minek tartaná az exét az életében? Az is lehet már mással ismerkedik.
2021. jún. 1. 12:30
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy a szakítás pillanatában úgy beszéltétek meg, hogy tartjátok a kapcsolatot, mert nagyon nehéz egyik pillanatról a másikra elvágni a szálakat. Az ilyen exes barátságok azonban idővel elkopnak, és így van jól. Ő már nem akar veled beszélni.
2021. jún. 2. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!