Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Egy nőnek átlagosan mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nőnek átlagosan mennyi időre van szüksége, hogy túl tegye magát az exxén, ha ő szakított a pasival?

Figyelt kérdés

Randizgatok egy nővel, aki 2hónapja szakított az exével.

Mondhatni jól haladnak a dólgok, viszont elmondása szerint meg viselte az előző szakítás.

Szóval ezáltal teljesen bizonytalan köztünk a dolog, vagyis hogy mennyi randit kell még le folytatnunk, és hogy egyáltalán lehet e köztünk később valami.

Kicsit félek a bizonytalantól, vagyis attol, hogy legalább 26randin keresztül megyünk(csak mondtam egy számot), és végül azt mondja, nem akar semmit...

Egy fantasztikus nőröl van szó, és én küzdök ameddig csak tudok, és hagyja, viszont ha egy átlaggal tisztában lennék, hogy meddig tarthat neki az, hogy egyenesbe jőjön, akkor valamilyen szinten meg nyugodnék, mert ha már azon a ponton is tovább léptünk, és még mindig randizgatunk, akkor valamivel biztosabbra tudnám azt, hogy egyszer sikerrel járok.

Ami fontos lehet:

-2hónapja szakított vele

-elvileg a srác valami nagyon durva dolgot csinált, és ez miatt szakitott vele(nem mondta el mit, de nemis kérdezgetem e felől)

-A srác még mindig rá van állva, de probálja le kaparni magárol(segítséget nem fogad el, elvileg sokan segítenek neki, pl.szülei)

-17éves a nő

-és valószinűleg 2hónappal ezelőtt még szerette a srácot, mert a srác egyik prof képe alá kommentelte, hogy "szeretlek drágám"

Nem árrul zsákba macskát, teljesen őszintén elárul nekem mindent, és folyamatosan hozzám búj.. az első csók is meg volt már, viszont az, hogy lesz e köztünk valami, ílletve hogy mikor... az teljesen bizonytalan

2021. máj. 25. 21:24
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Elolvastam az első mondatod,

Arra akkor csak annyit mondanék, hogy nem a melle és a segge alapján mondtam rá azt, hogy nőies

2021. máj. 26. 20:53
 12/14 Noren1989 ***** válasza:

A duzzogàs helyett lehetne érdemben is reagàlni a vàlaszokra, Kérdző.

Eddig volt előtte bàrmilyen tapasztalatod nőkkel?

Màrh nőkkel, nem lànyokkal.

2021. máj. 26. 20:54
 13/14 anonim ***** válasza:
51%

Egy 17 éves, akir 8 héttel szakítás után már mással dgatná magát nem "nő", hanem csitri, akinek viszket.

Nekem 6 hónapba telt, mire ismerkedni kezdtem.

2021. jún. 1. 10:50
 14/14 anonim ***** válasza:
Nőknél kötődés nem igazán alakul ki, ezért kb másnap..
2021. jún. 1. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!