Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőnek átlagosan mennyi időre van szüksége, hogy túl tegye magát az exxén, ha ő szakított a pasival?
Randizgatok egy nővel, aki 2hónapja szakított az exével.
Mondhatni jól haladnak a dólgok, viszont elmondása szerint meg viselte az előző szakítás.
Szóval ezáltal teljesen bizonytalan köztünk a dolog, vagyis hogy mennyi randit kell még le folytatnunk, és hogy egyáltalán lehet e köztünk később valami.
Kicsit félek a bizonytalantól, vagyis attol, hogy legalább 26randin keresztül megyünk(csak mondtam egy számot), és végül azt mondja, nem akar semmit...
Egy fantasztikus nőröl van szó, és én küzdök ameddig csak tudok, és hagyja, viszont ha egy átlaggal tisztában lennék, hogy meddig tarthat neki az, hogy egyenesbe jőjön, akkor valamilyen szinten meg nyugodnék, mert ha már azon a ponton is tovább léptünk, és még mindig randizgatunk, akkor valamivel biztosabbra tudnám azt, hogy egyszer sikerrel járok.
Ami fontos lehet:
-2hónapja szakított vele
-elvileg a srác valami nagyon durva dolgot csinált, és ez miatt szakitott vele(nem mondta el mit, de nemis kérdezgetem e felől)
-A srác még mindig rá van állva, de probálja le kaparni magárol(segítséget nem fogad el, elvileg sokan segítenek neki, pl.szülei)
-17éves a nő
-és valószinűleg 2hónappal ezelőtt még szerette a srácot, mert a srác egyik prof képe alá kommentelte, hogy "szeretlek drágám"
Nem árrul zsákba macskát, teljesen őszintén elárul nekem mindent, és folyamatosan hozzám búj.. az első csók is meg volt már, viszont az, hogy lesz e köztünk valami, ílletve hogy mikor... az teljesen bizonytalan
Szerintem erősen függ attól, hogy milyen hosszú, mennyire komoly kapcsolatból lépett ki.
De hogy mondjak egy számot is: Én exem 5 év után szakított, rá kb 1.5 évvel ment bele új kapcsolatba.
17 eves az kislany es nem no ...
Ha hasonlo koru vagy hagyd a fenebe siman talalsz olyat aki nem vergodik az exe miatt
17éves, de ő màs....bàtya, nrm tudom nevetés nélkül leírni a mondandóm.
Kislàny, sértett önérzettel. Ennyi, semmi màs. Figyelem kell neki és annak meghàlàlja, aki éppen ott van.
Utóbbi 2kommentelőnek:
Attol, hogy 17éves lehet nőies valaki, és attol, hogy betölti valaki betölti a 18évet, még lehet gyerekes.
Én nem a kora alapján ítélem meg a nőt, hanem a viselkedése, és a gondolkozása alapján.
Én 20éves vagyok, és jövőre be vonulok hivatásos katonának, szóval nem igen akarok már keresgélni mást, inkább küzdők.
Az h van melle es segge az csak annyi h genetikailag nonemu
NO nem ettol lesz! 17 evesen meg plane kislany meg ahogy egy 20 eves fiu is csak fiu de meg nem ferfi!
47 evesen csak tudom h mitol lesz NO egy csaj vagy kislany.
Ki beszélt arrol, hogy nagy segg, és nagy mell??
Neki átlagos test alkata van...
A Nő az öltözködéséről, az élethez valo hozzá állásáról, valamint az intelligenciájáról felismerhető...
Szóval, én nem egy mai generációs k..vát vázoltam le azt hiszem...
Nőiesen őltözködik(nem picsa nadrág, amire te előző kommentelő gondolhatsz), és érett a gondolkozás menete, van életcélja...
Tény s való 17éves, de attol nem lesz más semmi, ha betölti a 18adik életévét, a kor az csak egy szám...
Elismerem 47év alatt sok mindent meg éltél, és nekedis meglehetnek a saját nézéspontjaid... viszont 47éved alatt biztosan számtalan olyan nő-vel találkoztál, akire nem szivesen mondanád azt, hogy nőies a viselkedése,illetve megjelenése... ha mondjuk 30+os nő lehet igénytelen, akkor egy 17éves lány, miért ne lehetne nőies?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!