Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 évvel ezelőtt szerelmes lettem egy férfiba akit tiszta szívemből szerettem , 25 éves voltam akkor , 3 évig tartott a kapcsolatunk de sajnos elváltak útjaink . A mai napig nem tudom elfelejteni mindig rá gondolok, Miért van ez ?
Fura ez a világ, mert szerintem teljesen fordítva működik, ennek kéne a normálisnak. Semmit sem èrtek az itt gyakran megtalálható érzelem mentes kapcsolatokról, mintha az érzelem bűn lenne, a csírájar is elfojatanák... Rettegnek az érzelmektől, ami hát kockázat hiszen fájdalommmal jár.
Régen is voltak aki mondjuk özvegykènt sosem házasodtak újra. Vagy a háború idejèn, örökkè várták a szerelmüket. Meg hozzá kellett menni valamikihez aztán leèlnu vele az életet, anno ugye ritkán váltak de ez kicsit sem jelenti hogy szerelmesek lettek volna. Nyilván tisztelet a kivételnek.
(Illetve akkor is megvolt az aki nem tudott várni és leeita levélben, hogy te a fronton vagy a JóskaPista meg itt úgyhogy vele leszek ezért....)
Szóval bár fiatalabb vagyok nálad szerintem jóval. Azonban maximálisan megértem amit írsz. Sőt szerencsés vagy, hogy volt az a három éved, nekem még annyi sem jutott...sőt gyakorlatilag egyoldalú is volt, részemről viszont igazabb és eget rengetőbb. Ezért tudom hogy örökké őt keresem, és ami lehetett volna.
A művészetben tényleg meg lehet élni ezt a fájdalmat.
És azért mert lehetnèk valakivel attól még nem leszek, csak ha ilyet éreznèk újra, de azt kétlem.
11. válaszoló
Nagyon jól látod a párkapcsolati lényeget , viszont nagyon ritka az ilyen gondolkodású ember, legtöbbje főleg a mai világban ami nagyrészt az anyagiasságról szól. Ha valakit az ember igazán tiszta szívből szeret akkor teljesen mindegy hogy milye van, nem számít van e háza ,autója pénze ,semmi nem számít csak maga az ember. De viszont azt az érzést amit cserébe kapunk nem lehet szavakkal leírni és ezt csak azt tudja aki már megérezte, megtapasztalta.
20 év alatt nagyon sokat változik egy ember. Én azt is el tudom képzelni, hogy ha most találkoznátok, már nem tetszene neked. Persze ezt csak akkor tudnád meg, ha ismét találkoznátok, beszélnétek.
Közösségi oldalon fent van? Kapcsolatba tudsz lépni vele? Tudsz valamit a családi állapotáról?
Viszont a mostani kapcsolatodat be kellene fejezni. A jelenlegi párod nem érdemli meg hogy olyan ember mellett legyen, aki közben másról ábrándozik. Ez nem fair így.
Semmiféle romantikát nem kell ide beleképzelni, azt írom le amit látnod kell, nem pedig amit szeretnél olvasni.
Egy alfahím volt a 20 évvel ezelőtti párod, a jelenlegi párod vagy férjed meg egy béta pöcs és nem volt további alfa hím az életedben.
Egy alfa özvegy vagy és csak pszichológus tud segíteni neked.
Én is ábrándoztam a régi szerelemről... Majd megismerkedtem egy férfivel akivel átélhettem az igazi szerelmet! Ami minden addigi érzelmet eltörölt!
Köszönöm szépen, hogy kaptam ilyen csodát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!