Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás a szeretővel olyan mintha, egy “ normális” pároddal szakítottál volna?
Figyelt kérdés
Sok volt a veszekedés az utóbbi időben, én voltam a nő én szenvedtem jobban. Aztán egyszer csak mindenhol letiltott. Ez 2 napja történt azóta posztolt párszor, amit a barátnőm által tudtam meg, nyilván nem akartam tudni de megtudtam és fáj. Olyan mintha nem is érdekelné. 3 napja még “ nagyon szeretett” , nem változtak az érzései elvileg, aztán most eltűnt. Lehetséges, hogy újra felbukkan? Volt olyan szakításban részem, illetve majdnem mindig ez volt hogyha szakítottak velem vissza akartak táncolni. Most is ez lehet?2021. máj. 19. 07:18
11/12 anonim válasza:
Hát a tanulság megmarad: szeretőként csak szex. Minden más az ő problémája!
12/12 anonim válasza:
Ahogy belementem a játékba, nem volt már rám tekintettel úgy ahogy eddig. Nem érdekelte, hogy nekem is jó legyen a szex, nem csókolt már úgy ahogy én szerettem volna, aztán hanyagolt, majd mintha mi sem történt volna."
azért 25 évesen már ne írogassunk olyat, hogy "belementem a játékába"
Pontosan tudtad, hogy miről szól ez
Te is vittél bele érzéseket.
Ez van, ezt vállaltad.
Én is voltam szerető, volt akinél meg is égettem magam . És igen ott úgy éreztem, mint egy rendes szakításnál. Szerintem őt sem érintette túl fényesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!