Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy küzdhetnem ezt le?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy küzdhetnem ezt le?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Epp egy csunya szakítás középén vagyis mar végen vagyok

Kiderult már rég hogy beszélt egyik exevel barátom akkor minden szarnak elhordott a nő engem is És a barátomat is.

(Engem azert mert kinem állhatott valamiért) aztan a párom ezt elmondta nekem. Mondta letiltja nincs más mód.. !

Erre megtudtam mar akkor

Rá egy pár hétre hogy megakarta dugni ezt a nőt a barátom.

A lány adta alá a lovat es o meg bele bent.

Ott szakítottam (ekkor még csak kb 1 hónapja lehettünk együtt) de tul gyenge voltam es vissza fogadtam .

Abban a hitben tettem hogy hiszek neki .

Kitörli letiltja mert hogy milyen no az ilyen. Amúgy is gusztustalan ezeket mondta .

Aha..

Pár napja láttam meg hogy egy eve ismét -beszélgettek.

Amit nem értettem mert állítólag le volt neki tiltva a lány.. dr ezek szerint nem.

Nem láttam semmi dugós uzenetet bocsánat a kifejezésért .

Amit láttam az ilyen sima átlagos üzenet volt

De mégis hátba szúrva erzem magam.

Mert tudta hogy ez a lány miket mondott rólam es róla

Tudta hogy mennyire utalt engem .

És minket.

És ennek ellenére mégis leállt vele újra beszelni mintha mi sem történt volna...

És igen ilyenkor merül fel.bennem hogy

De hát nem is olyan szex téma volt csak sima -beszélgetés.

Lehet hogy én fújtam fel és nem hiba amit tett..De közben meg hatbaszurasnak is erzem...

Szerintetek mi a helyes ? Melyik erzesem es gondolatom a helyes ebben a temaban? Es ti hogy latjatok hogy reagáltatok volna Erre?

2021. máj. 14. 13:08
 1/9 anonim ***** válasza:
73%
Tulreagalod. Sima uzi az semmi a baszashoz kepest. Maradj vele.
2021. máj. 14. 13:13
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Az "barátod" egy szarkavaró, megbízhatatlan, hűtlen p.öcs, aki az exét állította be sz.rnak. Akire nem vagyok kíváncsi, azt nem keresem. Szerintem a fele nem igaz annak, hogy lehordta őt meg téged is mindennek az ex. Ha meg mégis, akkor biztos megvolt az oka. Mondjuk az, hogy zaklatja őt a palid, meg neki biztos téged állított be rossznak.

Az én exem új nője is neheztel rám, pedig nem is ismer. Ott is biztos be lettem állítva minden bolond nyomorultnak, közben meg szakítás óta 1x nem kerestem az exem. Ő meg tiltás ellenére új számokról írkált nekem hónapokig. Volt abban is minden. Megbánás, sajnálom, te voltál életem párja, van-e kedvem szexelni, stb-stb. Mindezt az új nő mellől.

A nővel 1x beszéltem, mikor már besokalltam és éreztem, hogy engem néz hülyének. Gondolom az exem elhordott mindennek. Mégis ő nem szakadt le rólam. Erről ennyit.

2021. máj. 14. 13:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Visszafogadtad ezt az ócska szardarabot, mégis mit vársz tőle? Egészen biztos, hogy ő kezdett téged elhordani minden szarnak amikor be akart jutni a lány bugyijába, nem a lány kezdte. Ha neked ez a selejt kell, akkor sok boldogságot :D
2021. máj. 14. 13:21
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mondd kérdező az érzelmi és értelmi intelligenciád szintje összeadva ugye azért kiadja a 25-öt?
2021. máj. 14. 13:22
 5/9 A kérdező kommentje:

Láttam üzeneteket amikor a nő írta hogy mekkora szegény hogy velem van és a barátom is milyen nyomorult

Persze ezen felül szidhatott ugyan ugy engem a barátom is

2021. máj. 14. 13:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Oké kérdező. Lehet, hogy a nő sem 100-as és akarná vissza a főnyeremény palidat. De itt nem az ex a lényeg, hanem mint mondtam, akire nem vagyok kíváncsi és elhordom minden szarnak, azt NEM keresem, hanem örülök, hogy megszabadultam tőle. Érted? A palid keresi ezt a nőt, tehát nyilván nem úgy gondolkodik róla, ahogy azt neked előadta. Innentől kezdve qrva mindegy, hogy a nő nyomul(t), vagy sem. A pasikád simán ugrana hozzá vissza bármelyik pillanatban.
2021. máj. 14. 13:43
 7/9 A kérdező kommentje:

Igazából mindegy szerintem ki keresett kit

Még ha a nő is kereste volna

A barátom vissza irt

És már ez is épp elég nem ?!

2021. máj. 14. 13:49
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Az első válaszon jót derültem. :D :D :D

Én egy hónap után tuti nem bocsátottam volna meg a félrelépést. Normál esetben az az időszak, amikor másra még nem is gondol az ember, csak a párjára.

Egy stresszes, ellaposodott, 10-15 éves kapcsolatban már lehet, elgondolkoznék a megbocsátáson, megoldáson és a házasság megmentésén megcsalás esetén, de egy hónap után? Egyértelmű lapát.

2021. máj. 14. 17:20
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2021. máj. 14. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!