Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Véleményetek ? megcsalás ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véleményetek ? megcsalás ?

Figyelt kérdés

milyen helyzet lenne az hogy megtudjatok bocsájtani a megcsalást ?

illetve kinek mi számít annak ?

2021. máj. 6. 13:29
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Én csak akkor maradnék együtt megcsalás után, ha teljesen kiszolgáltatott helyzetben lennék pl. félig lebénulva munkanélküliként 5 gyerekkel és nem lenne hová mennem. De még akkor se bocsátanám meg, mert nem érdemes.
2021. máj. 6. 13:31
 2/8 anonim ***** válasza:
97%
Mivel az én párom rendkívül alacsony libidóval rendelkezik és eléggé röghözkötött ezért nem tudnám neki megbocsáltani semmilyen körülmények között. Nála ez már azt jelentené hogy egyáltalán nem is szeret.
2021. máj. 6. 13:34
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
Bármilyen helyzetbe megbocsájtom. Nekem aztán mindegy mit csinál a másik, amíg az a személyiségfejlődését vagy élvezetét szolgálja. Poliamór vagyok.
2021. máj. 6. 16:26
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
megcsalás=szex
2021. máj. 6. 17:51
 5/8 A kérdező kommentje:
3 nem fura amúgy így ? mármint teljesen megértem meg minden de nem sok ilyen embert ismerek mik a tapasztalatok működőképes lehet így a dolog mindkét fél részéről ? :)
2021. máj. 6. 18:01
 6/8 A kérdező kommentje:
4 és ha csókoloznak vagy csak orál van köztük akkor az nem csak konkrétan ha lefekszenek ?
2021. máj. 6. 18:02
 7/8 anonim ***** válasza:
51%
#6 akkor bármiféle kozosules
2021. máj. 6. 18:10
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Igazából mindenki máshogy értelmezi a megcsalást. Valakinek az orál belefér, de más már a csókot is annak veszi. Van érzelmi megcsalás is.
2021. máj. 8. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!