Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Elhagynátok ti is ez miatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagynátok ti is ez miatt?

Figyelt kérdés

Párommal 4 éve vagyunk együtt...voltunk...

Történt köztünk is viták, meg mi egymás mint a kapcsolatokban szokott lenni csak nálunk évente jó ha 2-szer volt összezörrenés..

A szakításunk oka amiért elhagyott:

Mint tudni kell mi anno áprilisba jöttünk össze, már vagy egy éve egyedül voltam és előtte sose csináltam ilyent de mielőtt összejöttünk volna pár hónappal előtte a baráti társaság egyik hapsijával összekeveredtem egy ágyba, mert én is már totál ki voltam.

Ez úgy zajlott hogy egy részeg pillanatunkban a házi buli után lefeküdtünk egymással éjjel meg ott maradtam nála és reggel is még csináltuk orrba szájba. De ennek akkor ott annyi volt.

Később elkezdtem egy cégnél gyakornoki munkát folytatni,- amikor összejöttem a barátommal és én tényleg nem tudtam ez a hapsi is ott dolgozik.. mindegy is a páromnak nem mondtam el hogy anno lefeküdtünk egymással, csak érezte udvarolgat de sose kezdeményeztem vagy fogadtam volna.. sose váltottam vele sms-eket vagy írkáltunk volna vagy bármi.. a cégen belül sem kavartunk.. abszolút hűséges voltam a páromhoz.

Nem is ment a harcihő rajta mert nem féltékenykedett. Nem tartottam akkor lenyegesnek hogy tudja.

2 év után elkerültem onnan.. azóta se beszéltem vele. Én legalabb is. A párom tuti összefutott vele valahol vele.. eléggé nem kedvelik egymást mert szeretnek szóba kakaskodni egymással.

Most a mélypontunkon megtudta tőle hogy mi anno lefeküdtünk.. páromnak vannak családi gondjai és elég feszült mostanában erre most az van hogy én végig megcsaltam és mekkora egy k vagyok és igy ott tudtam dolgozni meg hogy nem szóltam stb és annyira összeveszett velem hogy kidobott. Holott nem csaltam meg esküszöm... de fogalmam sincs mit mondjak ezt elhigyje.

Mi a ti véleményetek?

24/L

2021. ápr. 30. 15:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
14%

"lefeküdtünk egymással éjjel meg ott maradtam nála és reggel is még csináltuk orrba szájba. De ennek akkor ott annyi volt."

"kidobott. Holott nem csaltam meg esküszöm..."

....?

2021. ápr. 30. 15:25
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Első, az még a kapcsolatuk előtt volt.

Hagyd a fenébe azt, aki ennyire nem bízik benned. Igazából ahhoz se lett volna köze, hogy lefeküdtél vele, még előtte volt, nyilván neki is voltak más partnerei.

2021. ápr. 30. 15:28
 3/15 anonim ***** válasza:
20%

Azt, hogy neki kellene ezt elmondanod, mert a dugópajtid biztosan színesebben adta elő a sztorit.

De azért te sem vagy ártatlan: "csak érezte udvarolgat" - szóval azért élvezted a figyelmet és ezt még a pasid is észrevette...

2021. ápr. 30. 15:29
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól értem, még mielőtt megismerted volna a jelenlegi párod, volt egy egyéjszakás kalandod ezzel a fickóval, aki később a munkatársad lett, és most azt hiszi, végig csaltad vele. Hát azon kívül, hogy elmondod neki az igazat, nem igazán tudsz mit csinálni, ha nem hisz neked.
2021. ápr. 30. 15:30
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de neked kellett volna ezt a beteged barmot elhagynod.
2021. ápr. 30. 15:35
 6/15 anonim ***** válasza:
13%
És ha valójában tényleg csaltad ? Én a srác pártján állok.
2021. ápr. 30. 15:39
 7/15 anonim ***** válasza:
17%
Amikor megtudtad, hogy egy helyen dolgoznak, szterintem el kellett volna mondanod, nehogy tőle tudja meg, akár kiszínezve a sztorit.
2021. ápr. 30. 15:40
 8/15 anonim ***** válasza:
69%
mindenesetre neki ez kapóra jött, hogy otthagyjon.
2021. ápr. 30. 15:48
 9/15 anonim ***** válasza:

Pár hete volt egy ilyen kérdés, ami arra ment ki, elmondja-e a kérdező a párjának, mielőtt megelőzi a seggfej munkatárs.

Mindenki mondta hogy jobban teszi, ha elmondja, mert a bunkó munkatárs más színezettel adhatja elő és sokkal szarabb lesz.

Ez a kérdés meg annak a folytatásának tűnik úgy, hogy végül a kérdező nem fogadta meg a tanácsokat.

Sok mindent nem tudsz tenni, megmondtad az igazságot de késve. Jogosan hiheti azt, hogy te vagy az aki hazudik mert eddig lapítottál és akinek "igaza van" az miért lapítana... - ezt gondolhatja ő.

2021. ápr. 30. 17:43
 10/15 anonim ***** válasza:
Nem tepernék az exed után de ,hogy 1000%ig emelt fővel lépjek ki a kapcsolatból. Kapcsolatotok alatt végig csaltad vele-gondolja az ex pasid. Be bizonyítanám hogy nem is történhetett akkor és ott semmi mert máshol voltam mással voltam (vele a párommal pl)
2021. ápr. 30. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!