Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után ír nekem, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után ír nekem, mit tegyek? Részletek lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Dióhéjban annyi a lényeg, hogy kb. 1-1,5 hónapja szakított velem. (4 évig voltunk együtt) A szakítás tárgya az volt, hogy sokat veszekedtünk, ráadásul egy másik srác iránt érzett valamit. Én ezt ha nehezen is de elfogadtam. Most már jól vagyok és kezdem magam túltenni rajta. Viszont a napokban írt nekem, hogy miért töröltem ismerősök közül és hogy állítása szerint mért okozok neki még a szakítás után is fájdalmat (itt azért már kinyílt a bicska). Én teljesen korrekten elmagyaráztam neki, hogy mit és miért tettem. Ezt nem tudja megérteni/felfogni. Nyilván tudom, hogy nem a Facebook ismerős törlés miatt irt nekem. Csak egyszerűen nem értem ezt az egészet, hogy mégis mire volt jó. Azóta ignoráltam, mert nem láttam semmi értelmét annak hogy veszekedjek vele a semmin. Hátha ti tudnátok valami releváns választ adni erre a dologra. Előre is köszi. 22F

2021. ápr. 28. 14:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért nincs még letiltva?
2021. ápr. 28. 14:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért írt, mert ő azt hitte, hogy lehettek még "barátok", vagy legalábbis értesülhet az életed dolgairól és pofán verte, hogy te nem így gondolod.
2021. ápr. 28. 14:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

"Most már jól vagyok és kezdem magam túltenni rajta"

Röviden ez a baja, sérti az egóját hogy képes voltál elengedni. A saját szemszögéből nézi, hogy ő nem volt elég jó hogy még mindig rinyálj utána és térden állva könyörögj, pedig az esne neki jól, akkor tudná hogy micsoda fontos és csodálatos ember volt.

A másik gond az szokott lenni, hogy két pad közé esik valaki és nem jött be az új kiszemelt, pattintotta. Úgyhogy pofátlan módon az előzőhöz megy vissza vigasztalódni, abban reménykedve, hogy az majd simogatja a lelkét.

"mért okozok neki még a szakítás után is fájdalmat"

Tipikus bűntudatkeltős manipuláció, semmi újdonság. Ignoráld vagy tiltsd le és semmiképp ne engedd hogy behúzzon a veszekedésekbe.

2021. ápr. 28. 14:46
 4/8 A kérdező kommentje:
Azért nem tiltottam le, mert felnőtt emberek vagyunk és gondoltam (naivan), hogy ha én tudom ezt kezelni, akkor ő is.
2021. ápr. 28. 14:50
 5/8 A kérdező kommentje:
Egyébként köszi srácok a gyors és korrekt válaszokat :)
2021. ápr. 28. 14:51
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát, látod, hogy ő nem felnőtt és cseszi a csőrét, hogy megvagy nélküle.
2021. ápr. 28. 16:01
 7/8 A kérdező kommentje:
Hát igen, csak én elég konkrétan megmondtam neki, hogy barátként sosem tudnék ránézni a kapcsolatunk pedig soha többet már nem fog működni, így abszolút tárgytalan bárminemű kapcsolattartás.
2021. ápr. 28. 16:05
 8/8 anonim ***** válasza:
És most mit akarsz itt kibányászni? Döntést hoztál nem? A csaj azt akarja, hogy szerepelj vele egy gagyi szappanoperába, ennyi. Bocsi de ez dedó...
2021. ápr. 28. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!