Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromat felszeretném jelenteni zaklatásért, ilyen formában lehet? Többi lent
Különböző email címekről ír nekem én meg nem válaszolok rá, viszont nem fenyegető és nem zsaroló stílusban
Így is feltudom jelenteni vagy kiröhögnek?
Ugyanez a problemam volt/van szinten emailben. En fenyegetest is kaptam, egy eve semmire sem valaszoltam, es megsem foglalkoztak vele otthon Magyarorszagon.
Kozben visszajottem Angliaba, a volt parom is, meg mindig folytaja ugyhogy a napokban megyek az itteni rendorsegre es itt remelem komolyabban veszik, bar ketlem.
Nekem mindenki mondta hogy szarjam le, majd abbahagyja, de 2 eve, hogy csinalja mar. Evtizedekig nem fogom ezt elturni. Remelem te szerencsesebb leszel, menj el, tedd meg a feljelentest, hatha komolyabban vesznek, mint engem.
A rendőrség akkor be sem fogja hívni ha feljelentem?
Mert nem vagyok fenyegetve?
Kb két hete írt utoljára különböző email címekről azóta nem.
Szerintetek akkor nem foglalkoznak ilyennel amíg nem történt fenyegetés?
Nem tudom, foglalkoznak-e vele, én nem vagyok benne a témában.
Viszont! Sok esetben már az is elég ijesztő a zaklató számára, ha szembesül azzal, hogy feljelentették.
Az nem opció, hogy te változtatod meg az e-mail címed?
Szerintem az lenne a helyzet legegyszerűbb megoldása.
Közben meghagynám a régit is, ha netán fenyegetne, akkor ott feketén-fehéren megmaradna a bizonyíték..
18-asnak. Nekem 20 éve kb ugyanaz az e-mail címem, mióta lehetett g-mail-ost létrehozni. Minden helyen ez van megadva, szolgáltatónál, gyerekem sulijánál, barátoknak, családnak. Elég nehéz lenne 50 helyre újra leadni az új e-mail címemet. Meg már miért nekem kelljen változtatnom egy hülye miatt.
Kérdezőnek, nyugodtan feljelentheted, hogy zaklat. Nekem 10 éve volt egy ügyem, hogy egy ember a munkahelyemre semmitmondó leveleket küldözgetett, hogy a párom itt és itt csal, de semmi konkrét bizonyíték, fényképek házakról, meg messziról kocsiról, hogy az a férjemé, de lehetett bárki másé is. Meg e-mail-okat is kaptam, hogy itt látta őket együtt, de hogy kivel azt sem írta le. Feljelentettem zaklatásért, ip-cím alapján kinyomozták és kapott egy hivatalos ejnye-bejnye levelet, hogy ha még egy ilyen lesz, akkor már bíróság stb. Tehát érdemes megpróbálni. A zaklatás nem feltétlenül jelent fenyegetést, csak zavarja az ember magánéletét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!