Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyi időbe telhet míg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi időbe telhet míg rendbe jön és újra erős és ragyogó lesz?

Figyelt kérdés

A volt barátnőmről van szó. 5 hónapja szakított velem mert szerinte megcsaltam, szerintem amúgy nem, mert nem történt semmi kötöttem a nővel csak beszélgettünk, találkoztunk. Tudom hogy ez is csúnya dolog volt de nehéz időszakunk volt eléggé és sok volt a feszültség köztünk. Azóta már 100x megbántam és ezt el is mondtam neki.

Igazság szerint sok más is van a rovasomon, sajnos sok fájdalmat okoztam neki már a végén pedig nem akartam, de a probléma velem volt és nem vele. Már nagyon bánom hogy így alakult és ezt tettem vele. 9 évig voltunk együtt és egy tiszta, ragyogó, vidám és erős lány volt mindigis, számomra külsőre is a tökéletes. De belefáradtam már a sok feszültségbe és vitába amiket tudom hogy én okoztam de már több volt a rossz pillanat emiatt mint a jó. Bizalmatlan is volt velem szemben. A végén már nem ragyogott nem volt vidám hanem sokat sírt. Nem volt önmaga. Az a kérdésem hogy mennyi időbe telhet mire újra olyan ragyogó lesz mint anno? Próbáltam azóta beszélni vele néhányszor, legutóbb már egész nyugodtnak tűnt és kedves volt megint velem. Aztán sajnos ismét felidegesitettem valamivel és blokkolta a telefonszámomat is.

A helyzet nem túl rózsás így mert minden felületen tiltva vagyok.

Nem tudom őt kiverni a fejemből és úgy érzem hogy szükségem van rá, de nem tudom mikor lenne alkalmas ezt megmondani neki. Mivel az utolsó időszakban is azért volt feszült mert előtte is külön voltunk egy ideig és megviselte az az időszak és nehéz volt bíznia bennem állítólag. Akkor mikor külön voltunk akkor sokat veszekedtunk, de most más a helyzet mert mióta szakított velem és le is tiltott ugyebár nem igazán beszéltünk, csak néhány próbálkozásom volt telefonon hogy hogy van, de mint mondtam sajnos legutóbb is megharagudott rám mert segítséget akartam kérni és elkuldott a búsba hogy segítsen a nőcském.

Ezt az állapotot én nem akarom, én nem azért akarom visszakapni hogy még mindig a feszült énjét lássam meg hogy nem önmaga. Így kérdezném hogy mennyi idő alatt nyugszik le és jön rendbe szerintetek, amikor már érdemes lenne megkeresnem azzal hogy hiányzik és vele szeretnék lenni? Tényleg megbántam minden tettem és javulni szeretnék de egyedül nehéz és nincs is aki motivaljon. Mellette sokkal jobb ember voltam és rájöttem mekkora hülye vagyok mert a másik lánnyal egyáltalán nem érzem azt amit vele és nem tudom meg nem is akarom igazán közel engedni magamhoz.

Utoljára február végén beszéltem vele, mennyit kellene még várnom? Attól is rettegek ha túl sokáig várok akkor lecsapja valaki a kezemről, de nekünk egymás mellett van a helyünk.

2021. ápr. 16. 17:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
hagyd bekem szerencsetlen lanyt, mar igy is teljesen tonkretetted. hagyd, hogy elfelejtsen es keress magadnak mast, aki ‘mellett jobb ember lehetsz’ - mert te ugyebar ezert akarnal a csajjal lenni kicsit sem onzo modon.
2021. ápr. 16. 17:33
 2/16 A kérdező kommentje:
Nem csak azért. Azért mert szeretem őt és érte képes lennék változni. Más nem volt rám még ekkora hatással és nem is lesz.
2021. ápr. 16. 17:39
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
9 evig nem voltal kepes valtozni, most miert tenned?
2021. ápr. 16. 17:44
 4/16 A kérdező kommentje:
Nem végig voltam ilyen. Nehézségek jöttek és elvesztetettem magam felett a kontrollt. De már rajta vagyok hogy újra normális legyek. És ezt vele szeretném megosztani.
2021. ápr. 16. 17:50
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Tehat legyen parancsszóra olyan amilyennek te akarod látni, mert neked úgy tetszik.

Igaz régen olyan volt, de tönkretetted.

Elrontottad a jatékbabádat, most nyafogsz, hogy miért nem olyan, mint újkorában.

Zaklatod a lányt, nem tiszteled az akaratát, nem hagyod meggyógyulni azokból a sebekből amiket te okoztál.

Gondolkozzál már el egy picit és ne csak az önző szempontjaidat vedd figyelembe.

Neki egészségesebb az élete nélküled. Szeresd annyira, hogy békén hagyod.

2021. ápr. 16. 17:52
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg annyira szereted, akkor békén hagyod, mert te nem tudod őt boldoggá tenni!
2021. ápr. 16. 17:55
 7/16 A kérdező kommentje:
Nem zaklatom. Csak megkérdeztem párszor hogy van és elmondtam mennyire sajnálom...
2021. ápr. 16. 17:58
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát remélem valaki értelmes srác megkapja ezt a lányt, mert te nem érdemled meg az hétszentség. A volt nőm is ugyanilyen beteg huza-vonákat játszott, mint te amikor tönkretett és léptem akkor meg kellettem, aztán meg mégse. Te nem szereted ezt a lányt, önző vagy hagyd békén, hogy békére lelhessen és megtaláljon egy férfit aki értékeli.
2021. ápr. 16. 18:02
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos te egy bántalmazó személy vagy, csak nem tudsz róla. Fordulj pszichológushoz, mert tudnak rajtad segíteni bizonyos korlátok között, hogy jobban be tudj illeszkedni a társadalomba, és kevesebbet rombolj.
2021. ápr. 16. 18:06
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Majd újra szerelmes lesz, és ragyogni fog. Ő már nem akar veled beszélni se. Ideje tudomásul venned.
2021. ápr. 16. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!