Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek beszélgessek vele?
3 év után szétmentünk a barátnőmmel...ennek már 2 hónapja.
Sajnos egy városkában élünk, így elkerülhetetlen a találkozás.
Tiltva vagyunk egymásnak minden platformon.
Ő rontotta el, többször eljátszotta a bizalmamat, ezért szakítottam vele...
Olyan ember vagyok, aki nem szeret haragban lenni a másikkal.
A 2 hónap alatt teljesen átértékeltem mindent, biztosan nem mennék már hozzá vissza.
Viszont annyira rossz érzés, hogy pl: egy helyen kellett várnunk több mint 10 percet, csak 2-en voltunk ott, és nem szóltunk egymáshoz egy árva szót sem...
Szerintetek ha majd újra előfordul egy ilyen helyzet, rákérdezzek, hogy hogy van?
Érett gondolkodásra vall. De ha ő játszotta el a bizalmadat, bizony neki kéne nyitnia. Én nem lépnék. Ha ő kezdeményez, köszön stb, légy vele barátságos, ettől leszel felnőtt.
De ha ő átvágott a kapcsolatotok alatt többször, nem érdemli meg, hogy még te légy külön kedves. Ő átnéz rajtad? Neked se fájjon a szíved
Engem sokan ismernek ott, és sok barátom is van. Viszont ő teljesen az ellentétem. Nem sokan szeretik és kevés barátnője van.
Ezért eléggé visszahúzódó.
Sajnos csúnyán váltunk el, nagyon sok mindent a fejéhez vágtam, olyat is, amit mára megbántam.
Szerintem ő tart most tőlem...
Senkivel nem vagyok rosszba, leszámítva őt...és ez bánt engem.
Jó, akkor te ilyen feszengős, mindenkinek megfelelni vágyó vagy. Ha valóban úgy érzed, hogy rondákat szóltál be neki, írj neki és mondd el, hogy bár továbbra sem szeretnéd folytatni és van benned harag, de te ezért-azért elnézést kérnél, és ha más nem, az utcán nyugodtan köszönjetek egymásnak.
Ha ennél többet szeretnél, gondold át mit érzel még iránta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!