Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináltok ha még szorult belétek mondanivaló, de már nincs lehetőségetek kimondani, elmondani?
Figyelt kérdés
Sajnos olyan vagyok, hogy egyszerűen feszít belülről ha nem tudom elmondani a másiknak ami bennem van. És egy szakítás után nem feltétlen van már erre lehetőség. És most nem arra gondolok, hogy mennyire szeretem meg ilyesmi, hanem épp ellenkezőleg. A sértettség, amikkel megbántott, amik fájnak.
Mit csinál aki hasonlóan van?
2021. márc. 23. 00:17
11/12 anonim válasza:
Én magamban, képzeletben szoktam a fejéhez vagdosni, elképzelem hogy mit reagálna és gondolatban porig alázom, ettől kicsit jobb szokott lenni + a végére még arról is sikerül meggyőznöm magam hogy jobb nekem nélküle.
12/12 A kérdező kommentje:
Felkeresni írásban, vagy bárhogy, eszembe sincs. Épp ezért kérdeztelek benneteket.
Köszönöm a tanácsokat.
Ezek szerint jót tesz leírni, folyamatosan, amíg túl nem vagyok rajta. Vagy gondolatban a fejéhez vágni mindent. Bár ezt már párszor megtettem...
2021. márc. 23. 10:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!