Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Eldobnátok egy 3 éves kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eldobnátok egy 3 éves kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel több mint 3 éve vagyunk együtt és egyszerűen minden rendben van és nagyon szeretjük egymást. Annyi a probléma, hogy elsők voltunk egymásnak mindenben és szeretnék ismerkedni, kalandozni hogy megtudjam mi kell nekem az életben és mi az ami nekem jó. Nagyon nehéz helyzetben vagyok mivel szeretnék elmenni vele nyaralni továbbra is stb. Vele érzem magam szabadnak, de itt van a másik oldal, hogy szeretnék tapasztalni.

Barátnőm 19 éves, én 21.

2021. márc. 21. 13:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
46%

Minek?

Majd 10 év múlva miután kiélted magad a nulláról építhetsz egy kapcsolatot ami nem biztos hogy ilyen jól fog müködni, bánni fogod, mert egy társnál nincs értékesebb.

2021. márc. 21. 14:57
 12/17 anonim ***** válasza:
80%
Valószínű hogy nem együtt fogtok megöregedni amúgy se. :D
2021. márc. 21. 15:57
 13/17 anonim ***** válasza:
57%
Ezt a szöveget a 16 évesek szokták lenyomni, szóval agyilag te sem lehetsz ennél érettebb.
2021. márc. 21. 16:44
 14/17 A kérdező kommentje:
#13 Mert te egy kérdésem alapján meg tudod határozni, hogy milyen érett vagyok :D Ha küldök egy hangüzenetet abból le tudod venni a pontos IQ pontom? :D
2021. márc. 21. 16:56
 15/17 anonim ***** válasza:
54%

Szereted a nagy francokat.

Nekem a Kedves a második, mégsem érzem szükségét, hogy még egyéb férfiakat is kipróbáljak, kalandozzak. Épp ellenkezőleg, már a házasságról beszélgetünk, mert szeretjük egymást (5 éve együtt is élünk).

2021. márc. 21. 17:22
 16/17 anonim ***** válasza:
Maradj vele együtt és úgy tapasztalj. Miért kéne ehhez szakítani? Két külön dolog. Nem kell zavarják egymást.
2021. márc. 21. 20:38
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
A kalandozást erősen túlértékelik.
2021. márc. 22. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!