Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan tegyem magam túl azon,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem magam túl azon, ha szakított velem az a lány, akit nekem szánt az ég?

Figyelt kérdés

2 hónapot voltunk csak együtt. Tudom, most sokan kiröhögtök. De ez a két hónap olyan volt, mintha 2 év lenne. Brutál mód egymásra találtunk, és még soha, semelyik lánynál nem éreztem ezt. Már 1 hét után olyan volt minden mintha évek óta ismernénk egymást. Olyan személyisége van, ami hatalmas kincs. Biztos voltam benne, hogy ő az igazi. Ráadásul mindenben hasonlítottunk. Úgy érzem, ő volt az akit nekem szánt az élet, hisz tökéletes volt minden téren, és mindenben összeillettünk. De én elszúrtam az egészet. Sokat hibáztam, amit mindig csak utólag vettem észre. Ilyen kisebb hibák, de azokból sok. És ez odáig vezetett, hogy aztmondta már nem érez úgy irántam mint az elején, és tegnap szakított velem. Aztán köddé vált. Sehol nem tudom elérni.

Úgyérzem legbelül meghalltam. Kitépték a szívem, és rátapostak. Értéktelennek, és egy szerencsétlen b*lfasznak érzem magam, aki mindent elszúr. Nem akarok már élni se, hisz ilyen lány nincsen másik a földön. Én meg elszúrtam ezt az 1 lehetőségemet is. Nem érdemlem meg, hogy nekem társam legyen.

2021. márc. 21. 10:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
48%
Komolyan nyolc hét miatt megy ez a hiszti?
2021. márc. 21. 17:23
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy barátom,aki egy csajért nagyon oda volt.Elsők voltak egymásnak,de mikor végre tudtak egy lakást venni és lett egy aranyos kisfiuk, kisimult az életuk,akkor bolondultak meg mindketten. Állandó veszekedés, sőt verekedés, sokszor a kissrác előtt.

A barátom egyik napról a másikra otthagyta őket és kiment Angliába.A csaj elkezdett pasizni,és szarik a gyerekre.

Mindketten, barátom is, a csaj is állandóan mondták, őket az Isten egymásnak teremtette.

Ezek szerint mégsem, és a kisgyerek lelkileg nagyon jó útravalót kap az élethez.

Nagy szerelemből lesz a legnagyobb gyűlölet.

Nem hiszek abban,hogy "minket egymásnak teremtettek"...Ha élnek így emberek mégis,ott rengeteg elhallgatott megalkuvás, elvtelen kompromisszum van. Max jó színészek és kifelé nem mutatják.

2021. márc. 22. 06:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!