Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Elképzelhető hogy újra belém...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elképzelhető hogy újra belém szeret ? Többi lentebb!

Figyelt kérdés

Volt egy kapcsolatom. Idővel komolyabra fordult és össze költöztünk. Sajnos elkezdtem érzelmileg túlzottan közel engedni magamhoz az ex páromat.

Késöbb rá jött hogy nem akkar velem lenni és közölte hogy már nem szeret engem !

Viszont tartani szeretné velem a kapcsolatot de csak szexelni szeretne. Azt mondta vonzó vagyok számára és kellek.

Szóval bele mentem de azóta mint ha többet keresne engem és jobban érdekelném őt.

Szerintettek ebből még lehet kapcsolat ? Nézhet még rám úgy mint férfira ? Belém szerethet még ?

Sajnos muszály lenne tudnom az igazságot mivel szeretem őt és nem tudom ezt titkolni.

A volt párom 20éves nő én pedig 25éves férfi! A válaszokat előre is köszönöm.

2021. márc. 19. 19:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Mit szeretsz benne,azt hogy madzagon rángat?

Ez szerinted szerelem?

Ragaszkodás egy emberhez,aki nem is olyan , mint amilyennek elképzelted...

Azzal tennéd a legjobbat magadért és kettőtökért is,ha hagynád a fenébe.

2021. márc. 19. 20:08
 2/9 A kérdező kommentje:

Magam sem tudom mit szeretek benne.

Sőt azt sem tudom hogy miért ragaszkodom hozzá. Nem kimondottan szeretem őt de vonzódom hozzá! Ez egy ördögi körnek érzem amiből nem tudok kijönni.

2021. márc. 19. 21:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Basszus, mintha pár évvel ezelőtt én írtam volna ki ezt a kérdést. Körülbelül 3 éven keresztül játszottam ezt az exemmel, csak ő olyanokat is mondogatott, hogy azt szeretné, ha később én lennék a gyerekeinek az anyja...

Szeretett, szerettük egymást, de képtelenség lett volna együtt lennünk, mert nem volt elég önismeretünk és csak bántottuk egymást.

Hatalmas sebet okozott bennem. Bár előbb kiszálltam volna. Átérzem és tudom, mennyire fáj most, de hidd el, jobb lenne, ha ignorálnád őt.

2021. márc. 19. 21:28
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Előfordulhat.Az élet produkálhat furcsa dolgokat.

Egyet gondolj át!

Szerinted férfias tulajdonság belemenni úgy valamibe,hogy ő nem akar már komolyat,neked meg a félmegoldás is jó?

Hidd el,nem azt gondolja,hogy hű, micsoda férfi.

20 évesen egy fiatal nő ,ha kapcsolatban van vagy halálosan szerelmes vagy a körmét próbálgatja a férfiakon.

Épp csak annyit kapsz belőle,hogy elviseld a pórázt a nyakadon.

Komolyan úgy érzed,hogy ez célravezető,hogy férfi legyél a szemében?

Mindaddig,míg megkapja tőled azt,amiért veled van ,addig ,kellesz' neki.

Ha ezt hagyod,ettől fogsz a legkevésbé férfinak tűnni a szemében és saját magad előtt is.

Ahogy öregszel majd rájössz,hogy legtöbb kapcsolatnak az a halála,hogy a nő 'kiheréli' a férfit,aki meg olyat nőt keres majd,aki fel tud nézni rá.

2021. márc. 20. 07:44
 5/9 A kérdező kommentje:

Sajnos egy helyt dolgozunk és igen nehéz őt elkerülni. Főleg hogy kelleteti magát részemre!

Nem mint ha tudnék vele idegen ként bánni. De ezek alapján ha jól értem ignorálnom kellene őt teljes mértékben?! Ami számomra annyit tesz hogy ne vegyem őt észre és kezeljem őt úgy mint ha egy idegen lenne számomra ?! És akkor észre venné magát gondolom???

2021. márc. 20. 10:09
 6/9 A kérdező kommentje:

"És akkor észre venné magát""

Értem ezt ugy hogy ha idegen ként kezelném akkor én is elfelejteném őt és ő sem akkarna semmit. Gondolom igy észre venné magát hogy nem tarthat porázon és szákomra érdektelenné vált ?!

2021. márc. 20. 10:11
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell idegenként kezelni.Csak nem kell hogy lássa,bármi áron vele lennél.
2021. márc. 20. 22:12
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Bármi lehet!

Az sem kizárt, hogy majd akkor jön rá kit veszített, amikor ignorálod teljesen!

2021. márc. 21. 07:12
 9/9 A kérdező kommentje:

Elsőnek is szeretném megköszönni az eddigi hasznos válaszokat! Mindenkinek ment a zöld kéz :)

Egyébként tegnapi nap folyamán sajnos közölte velem hogy az utobbi időben csak szimplán használt. Kelletem,mert más nem volt neki. Sőt, egy kissé jobb autóval mászkáltam,több pénz volt a zsebemben, igy csak használt szex és unalom üző ként. Nem szeretett, miközben én azt hittem hogy ő még érez irántam.(magyarul ha nincs ló,bizony jó a szamár is!)) Szóval nagyon csúnyán át lettem ejtve és ez miatt nagyon sokat szenvedek. Tehát úgy döntöttem itt be fejeztem vele hiszen remélhetőleg jobbat érdemlek.

Tiltotam őt minden honann és ha találkoznunk is kell a jövőben inkább tünjek bunkónak de nem tartom vele a kapcsolatot!

Idegen ként tekintek rá és soha többet vele. Teljesen ignoráltam! Szerintem jól tettem... ?!

2021. márc. 21. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!