Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért van hogy nem tudom el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van hogy nem tudom el felejteni azt a lányt?

Figyelt kérdés
Van egy lány akit 11 éve el hagytam egy másik lányért ,mert féltem hogy mivel még fiatalok voltunk én 14 a lány meg 12 éves volt , féltem hogy előbb utóbb vége lesz mert meg változunk idővel és el hagy, így én léptem előbb, az a másik lány azért kellett hogy az exem megutáljon mert gondoltam így könnyebb lesz, ő hamar túl lép rajtam és én is rajta , de most 11 év után 25 évesen már bánom hogy el hagytam azt hittem el fogom felejteni őt de nem, már a depresszió határát súrolom nem érzem jól magam hiányzik és nem telik el úgy nap hogy ne gondolnék rá hogy ne kívánnám azt hogy vissza kaphassam őt, tudom el kéne felejtenem de mire ez megtörténne és azt hinném hogy el felejtettem őt újra rá gondolok valamiért, valami nem hagyja hogy el felejtsem őt pedig a 11 év alatt számtalanszor meg próbáltam el felejteni őt, ez idő alatt legalább 4 barátnőm volt és így se ment hogy el felejtsem a leg első barátnőmet, pedig mindegyik barátnőm szebb nél szebb volt és még is a leg első barátnőm re gondolok, próbáltam a legelső barátnőmmel újra össze jönni de az volt a válasza hogy már Angliában él az anyjával és a hugával és nem menne ezért sem és azért sem mert azt mondta ez idő alatt sokat változott és nem működne újra kettőnk közőtt a dolog, ezért is kéne el felejtenem de mint mondtam nem megy, próbáltam rengeteg nővel hátha el felejtem őt de akkor sem megy valami miatt midig az a vége hogy végűl újra rá gondolok , éjszakákat nem alszom , nem tudok aludni, sokat gondolok arra hogy meg kéne haljak , kezdek depressziós is lenni , az eggyik pillanat ban jó kedvem van a másik ban meg ideges vagyok síró görcs van rajtam aztán megint jó kedvem van aztán mindenkire rá förmedek , nem tudom mit csináljak , nem vagyok önmagam, félek el aludni mert ha el alszok róla álmodok és már nem bírom nem tudom meddig bírom még.
2021. márc. 18. 02:06
 1/10 A kérdező kommentje:
Hozzá tenném hogy voltam pszihologus nál de nem tudnak segíteni,bármennyire is hihetetlen nem tudnak segíteni.
2021. márc. 18. 02:10
 2/10 A kérdező kommentje:
Legyetek szívesek ne bántsatok.
2021. márc. 18. 02:12
 3/10 anonim ***** válasza:

Ez pedig állandó, folyamatos terápia és gyógyszerezés lesz, ne hagyd abba a szakemberhez járást. Az alvásodra majd kapsz nyugtatókat, meg hogy napközben jobb legyen és biztos vagyok benne, hogy segíteni fog.

Nem értek hozzá, de gondolom annyira irracionális az elképesztő kötődésed, hogy ezért nem lehet vele mit kezdeni. Valamilyen agyi inger okozhatja, ami csak úgy kialakult pl. genetikai alapon vagy véletlenszerűen, de csak filózok itt süketelve hajnalok hajnalán. Lényeg hogy kérj segítséget, és pozitívum hogy nem keseríted meg az életét az üldözésével.

2021. márc. 18. 06:30
 4/10 anonim ***** válasza:
Keress valamit az eletben ami lefoglal es pikk pakk elfelejted mi van vele. Pld indits vallalkozast vagy kezdj el egyetemet vagy valami hasonlo dolgot ami hatalmas raforditast igenyel a reszedrol
2021. márc. 18. 06:35
 5/10 A kérdező kommentje:
Hát már próbáltam a munkával is el terelni róla a figyelmem, de nem ment,annyira nem tudtam koncentrálni arra amit csináltam hogy ki rúgtak,na persze a sulis éveimet is el basztam miatta nem is fejeztem be az szakiskolát 9.dik osztályt ezért nem is vesznek fel nagyon munkába sehova , csak fizikai kőműves munkát végezhetnék de fizikailag nem bírom az ilyen egyéb munkákat.
2021. márc. 18. 08:05
 6/10 A kérdező kommentje:
El csesztem mindent,lelkiekben tönkre mentem teljesen, én egy nagyon lelki ismeretes ember vagyok,kudarcot nem nagyon tudom fel dolgozni főleg ha én csesztem el.
2021. márc. 18. 08:08
 7/10 A kérdező kommentje:
Egyetlen jó dolog volt az életem ben az pedig ő, és mikor el hagytam azzal a saját szívemet téptem ki.
2021. márc. 18. 08:09
 8/10 anonim ***** válasza:

Gondolj arra, hogy ő azóta már teljesen más ember. Biztosan jó okkal mentél szét vele

Ezeket lehet bánni, de én ilyenkor mindig listázom magamban, hogy mi volt rossz. Az segít

Egyébként javaslom, hogy folytasd a pszichológzst, keress olyat, aki segít

2021. márc. 18. 08:56
 9/10 anonim ***** válasza:

"Egyetlen jó dolog volt az életem ben az pedig ő"

Biztos vagyok benne, hogy ez nem igaz

Listázz dolgokat, ami nem ő, és jó dolog. Szüleid pl?

2021. márc. 18. 08:57
 10/10 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem beteges egy olyan lányhoz kötődni, akivel 10 évvel ezelőtt voltál együtt ráadásul ilyen fiatalon, nem is ismered már, csak a külsejét. Mi az ami hiányzik? Mi hiányzott barátnőidben? Nem lehet, hogy a sikertelenséged, kitartás hiányod próbálod így leplezni, kifogást találni, nyugtatni magad? Szerintem csak szakember segíthet, keress tovább, biztos van aki tud segíteni!
2021. márc. 18. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!