Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Voltatok már ilyen helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

3 év után külön mentünk barátnőmmel, sajnos csúnya szakítás volt...

Mindenhonnan tiltottuk egymást, már 2 hónapja nem beszélünk egyáltalán, viszont egy helyen lakunk, így elkerülhetetlen, hogy ne találkozzunk.

Annyira rossz érzés elmenni mellette úgy, hogy egykor a világot jelentettük egymásnak, most meg mint 2 idegen...

2021. márc. 16. 23:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, éppen ilyenben. Én kerülöm ahogy csak tudom és a szakítás óta igyekszem nem nézelődni az utcán hogy ne is lássam ha véletlenül arra járna. Te hány éves vagy?
2021. márc. 17. 00:32
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért lett vége?
2021. márc. 17. 01:58
 3/6 A kérdező kommentje:
Rengeteg hazudott, átvert, megelégeltem és szakítottam.
2021. márc. 17. 10:23
 4/6 anonim ***** válasza:
A helyzet ugyanaz csak én nem tiltottam le, de mivel kisvárosban élünk elkerülhetetlen lenne hogy találkozzunk ezért mindig kapucniban, napszemüvegben, bedugott fülhallgatóval és lehajtott fejjel járok. Lehet gáz ez így, de én még nem tudtam feldolgozni ezt a dolgot és addig nem akarom látni.
2021. márc. 18. 05:37
 5/6 A kérdező kommentje:
De miért jó elkerülni?
2021. márc. 18. 09:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Hogy a hirtelen felbukkanása ne kavarjon fel mindent, amit már esetleg valamennyire lezártál. Illetve amíg nekem nem volt pl. letiltva addig tudatosan vagy tudatalatt de folyamatosan reménykedtem hogy rámír azzal hogy hiányzom, kezdjül újra. Sokat hátráltatott a feldolgozásban. Élőben ugyanez hatványozottan.
2021. márc. 18. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!