Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már ilyen helyzetben? Mi történt?
Sok éve már,hogy nem tudtuk teljesen elengedni egymást. Tudom,hogy szeret a maga módján,de teljesen alkalmatlan egy normális felnőtt kapcsolatra. Nagyon instabil ember.
A helyzet egyértelmű, el kell majd őt engednem véglegesen, de az életemben a nagy szerelem ő volt.
Mindig is félre tudtam ezt tenni, mikor már leomlott előttem a felé táplált rózsaszín köd, tehát voltak más kapcsolataim, olyankor a mi kapcsolatunk megszünt. Azonban beléjük nem voltam szerelmes.
Normális kapcsolatot szeretnék,ez vele nem fog menni.
Voltatok már így? Mi lett?
Ahogy te is leirtad,el kell őt engedni!
Ismerkedj,randizz másokkal.
Nem minden esetben van szerelem,az idővel egyébként is elmúlik.
Ha lesz olyan akivel szeretitek egymást, jól kijöttök,minden téren meg van az összhang,tudtok tervezni.
Na ő lesz a te igazid! ;)
Nem voltam ilyen helyzetben. De erről most eszembe jutott a one day című film.
Ha annyira biztos lennél abban, hogy vele soha, semmilyen uton módon nem működne, akkor nem lenne olyan nehéz az elengedés. Én a helyedben megpróbálnám mégegyszer utoljára, kideriteni, hogy tényleg olyan biztos e amit gondolok rola. lesz ami lesz alapon. Ugy is elengedni készülsz.
Mivel egy se veled se nélküled volt így megérthető a helyzet.
Nem voltam vele akkor majd megőrültem a fájdalomtól,sírtam szemet égető könnyeket,szabályosan szenvedtem,a közös zenéinket hallgattam,és a képeinket néztem.
Velem volt,akkor ment a folyamatos veszekedés,nem felelt meg nekünk semmi.
Ez egy napon átfordult bántó SMS-ekké,üzenetekké az ő részéről,amivel porig gyalázta az önbizalmamat.
1 évembe telt,mire begyógyultak vérző,tépett sebeim a szívemen,mert kicsinált.Beszélgetett a barátnőm egy másik sráccal(már egyből félrelépésre gondolt) ezért megpróbálta a közös múltunkat folytatni.Csakhogy én már nem tartottam ott,hogy ne kételkedjek abban,hogyha jönne egy problémánk nem hagyna el újra,ezért visszautasítottam őt.Megőrjített volna az oktalan féltékenységével.
Túl lettünk egymáson szerencsére,de 2 évet szenvedtünk az elengedéssel.
1 éve boldog párkapcsolatom van,akivel nem rombolunk,csak építünk.Felmerülő problémáinkat megoldjuk.Ezt gondolom érett viselkedésnek.
Szerintem majdnem mindenki volt így. Nekem elegem lett és ma már tudom, hogy mennyire jól tettem. Csak egy idióta volt. Meg valahol én is. Ő meg azóta is egyedül kínlódik.
Hány évesek vagytok? Ne cseszd el rá az időd.
7,én évekig gondoltam ezt.:D ma már nem feltétlen gondolom így, mert bozalmasan nehéz természetű ember, és nem hiszem,hogy sok nő van a földön,aki képes lenne őt elviselni. egyébként harmincas évei közepén jár, tehát nem olyan fiatal. szerintem nem csak velem képtelen kapcsolatra, hanem midenkivel az. ma már így gondolom.
ezt majd eldönti az idő, hogy sikerült-e változnia,ha megismer valaki olyat, aztán legyen ahogy lennie kell.:D
én egyébként élem az életem,csinálom a dolgaim, tehát nem pityergek miatta itthon. azon már évekkel ezelőtt túlestem.:D
már nem tud olyan drámákat okozni bennem a kapcsolatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!