Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már ilyen helyzetben? Mi történt?
Sok éve már,hogy nem tudtuk teljesen elengedni egymást. Tudom,hogy szeret a maga módján,de teljesen alkalmatlan egy normális felnőtt kapcsolatra. Nagyon instabil ember.
A helyzet egyértelmű, el kell majd őt engednem véglegesen, de az életemben a nagy szerelem ő volt.
Mindig is félre tudtam ezt tenni, mikor már leomlott előttem a felé táplált rózsaszín köd, tehát voltak más kapcsolataim, olyankor a mi kapcsolatunk megszünt. Azonban beléjük nem voltam szerelmes.
Normális kapcsolatot szeretnék,ez vele nem fog menni.
Voltatok már így? Mi lett?
9,persze, nem mondtam,hogy nem foglalkoztat semmilyen szinten.:) de olyan szinten,hogy rá várjak, vagy nagy gyötrelmeket okozzon ez, így már nem.:)
utolsó, legyen így.:) de ő mentálisan sincs teljesen rendben, tehát könnyű nem lesz neki,sem annak,akivel lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!