Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Akinek sokat beszél a párja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek sokat beszél a párja, hogy adja tudtára hogy jó lenne ha már csendbe lenne?

Figyelt kérdés

Csak mondja, mondja, mondja, én meg persze már régen elvesztettem a fonalat, hogy miről is beszél, hiába próbáltam rá odafigyelni.

Nem akarom megsérteni, mert akkor annál többet fog beszélni, csak simán megmondani szépen hogy maradjon csendbe.

Ki hogy oldja ezt meg?

Ja és nem életbevágó dolgokról beszél. Ami tényleg lényeges abban beszélgetőpartner vagyok vele, de a lényegtelen hülyeségektől a falra mászok.

2021. márc. 10. 11:02
 1/7 anonim ***** válasza:
90%

"Csak mondja, mondja, mondja, én meg persze már régen elvesztettem a fonalat, hogy miről is beszél, hiába próbáltam rá odafigyelni." Ilyenkor kérdezz vissza arra, ahol belezavarodtál a mondandójába.

De amúgy nem úgy hangzik, mintha ti egymást keresnétek az életben, azért szerintem ilyen alapvető beállítottságban (beszédesség) nem kellene különbözni a párodtól. :/

2021. márc. 10. 11:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Sose fogod egy csacsogós emberrel megszerettetni a csendet - pont ahogy te se fogod soha megszeretni az ilyen csacsogást, szóval vagy megszoksz, vagy megszöksz.
2021. márc. 10. 11:44
 3/7 anonim ***** válasza:
71%

Régebben próbáltam a tudtára adni, vagy legalább arra megkérni hogy ha el is mondja a dolgait csak a lényeget mondja, de nem sikerült.

Kerti gépeket szokott szerelni, de nagyon részletesen elmondja miket csinál. Hogyan szerelte szét, mit tisztított ki rajta hogyan, milyen alkatrészt cserélt stb. Pl ha megyünk valahova, egész autó út alatt erről beszél, akár 2 órán keresztül is.

Én úgy oldom meg hogy nem figyelek oda. Ez már szinte egy védekező mechanizmus. Amint elkezd beszélni teljesen máshol jár az agyam és nem figyelek oda, vagy játszok a telefonomon.

Van hogy elalszok rajta, jobban ellazít mint egy xanax.

2021. márc. 10. 12:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Megváltoztatni sehogy nem fogod tudni.
2021. márc. 10. 14:46
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom is csacsogós. Én pedig csendes, jó hallgatóság. Viszont ha sok, akkor megkérem, hogy most hagyjon nekem egy pici "énidőt". Ez úgy gondolom mindenkinek jár. Akár egy könyv, egy kis séta stb. :)
2021. márc. 10. 21:39
 6/7 anonim ***** válasza:

Azzal nincsen baj, mikor valaki értelmes dolgokról beszél hosszabban, de mikor csak pfázik a semmiről, na attól falnak megyek.

Egyszerűen kezelem: rászólok, és ha tovább folytatja, felteszem a fülest fullra nyomom a zenét és pont letojom, mit pampog.

2021. márc. 11. 22:26
 7/7 anonim ***** válasza:

De ez így nálam szakítóok lenne.

Felejtős az olyan ember, aki a semmiről órákig beszél. Mintha érdekelne bárkit is a monológja. Csak olyan rhadt önző, hogy semmi tekintet nincs benne a másik irányába.

2021. márc. 11. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!