Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő, mire az ész legyőzi a szívet?
4 hónapja szakítottunk az exemmel és rengeteg mindent fel tudok sorolni, ami miatt nem lenne már egészséges a kapcsolat köztünk.
Minden barátom és a családom is megmondták, hogy felejtsem el őket, ha még 1x leállok vele.
Viszont még mindig hiányzik, még mindig elveszettnek érzem magam. Jó lenne látni, megölelni, tudni, mi van vele.
Én egyáltalán nem keresem, le is vam tiltva, ő viszont pár hetente megkeres új telefonszámokról. Tudom, hogy én is hiányzom neki, máskülönben nem keresne. Borzasztó nehéz neki folyamatosan azt mondani, hogy hagyjon békén, amikor a szívem mélyén várom az újabb és újabb üzeneteket.
Mit tudok ezzel kezdeni? Mikor fog már végre ez az érzés elmúlni? Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy soha többet nem látom, nem tudom elképzelni, hogy mást beengedjek az életembe.
Pedig az eszem tudja, hogy nélküle jobb nekem. Mit lehet ezzel az érzéssel kezdeni? Azt hittem, ennyi idő után már jobb lesz, de folyton visszaesek. :( a szívem beleszakad, amikor elhajtom és letiltom az újabb számait is. :(
Nyers leszek: sajnos nem feltétlenül azért keres, hogy hiányzol neki, hanem azért, mert jó a biztos p*nci.
Egyébként azt mondják, hogy általánosan a kapcsolat időtartamától függ, mennyi idő alatt esel rajta túl.
2
Sokat hazudott, a részletekbe inkább nem megyek bele..
A lényeg, hogy a bizalom teljesen elveszett.
Hát ha hazudott akkor szerintem felejtős
Keress mást
Akkor minimum 8 hónap, de sajnos több is lehet. :(
Az őszinteség, megbecsültség azonban fontosabb, mint az évek száma.
Nekem első kapcsolatom egy év volt, kirakott, és kb. 1,5 év kellett mire túllettem rajta!
Azt hittem beledöglök. :(
Sőt azt is éreztem, hogy soha nem fogok férfit úgy szeretni mint őt!
Viszont másfél év után, mintha egy sziklát gördítettek volna le rólam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!