Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nő, aki jobb/ügyesebb sportokban mint a párja, és folyton legyőzi őt? Miben vagy jobb? Hogy viseli a párod?
Skander, pingpong, römi, dárc, bowling...
Kiakad, hisztizik "direkt volt" mondatok
Nem érdekli szerintem annyira. :D
Szarráverem sakkban, úszásban, futásban hosszú távon és ha hasazunk vagy lábazunk, azt sem szereti velem csinálni, mert nem tudja tartani az intenzitást. :D
Nem nagyon szoktunk szigorúan együtt edzeni, inkább mindenki ügyeskedik a saját tempójában. És azért neki is vannak dolgai: a labdajátékokban és rövid távon sokkal jobban teljesít.
Régen megtanított squasholni. Odáig jutottunk hogy az esetek felében én győztem. Büszke volt:D
Kosárba mindig levertem, na de nekem van kosaras múltam, neki nincs. Hosszútáv futásban ő ver le engem, rövid távon én őt. Intervall edzésben nem bírja velem tartani velem a tempót. Semmi baja nincs az önbecsülésének. Megdícsér. Másban ő a jobb. Pl. úszás, sakk, foci. Én vagyok a nő egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!