Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én ezt nem várom meg, mert nagyon hiányzik a szex, akkor egy ribi vagyok?
A párommal 8 hónapja vagyunk együtt, de a párom összeszedett valamilyen fertőzést, így tavaly október óta nincs szex.
És ki tudja még, hogy mikor lesz, mert úgy néz ki, hogy hosszadalmas lesz a felépülés....
Ha nő vagy akkor ezzel semmi gond nincs.
Ha férfi vagy, akkor undorító vagy aki a farkával gondolkodik és primitív is.
Legalábbis általában így dönt a "gyakori-tanács"
Szóval a kapcsolatotok nagyobb részében nem volt szex?
Én nem hibáztatnálak, ha emiatt végül szakítanál, de ha hűtlen leszel, az kizárólag a te sarad, nem a helyzet hibája.
#4 kinek mi, engem sehogy máshogy nem lehet kielégíteni, csak behatolással, az meg annyira nem emelne szerintem a párom önbecsülésén, ha elővenném a dildómat és azzal kéne "megdugnia". Szóval nem mindenkinél működnek ezek a "más módok", nem tudhatjuk, hogy a kérdező milyen típus. Na meg azért ha hónapokig csak orálozás lenne, az azért közel sem lehet olyan kielégítő, mint egy olyan igazi rendes szeretkezés.
#3 voltam.
#6 - os!
Még csak most volt dokinál a párom, még nem tudjuk a pontos diagnózist....
#9. - es!
Igen, mert volt már páromnak anno ehhez hasonló, de akkor egy idő múlva magától elmúlt a dolog!
Most viszont nem múlt el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!