Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha én ezt nem várom meg, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha én ezt nem várom meg, mert nagyon hiányzik a szex, akkor egy ribi vagyok?

Figyelt kérdés

A párommal 8 hónapja vagyunk együtt, de a párom összeszedett valamilyen fertőzést, így tavaly október óta nincs szex.

És ki tudja még, hogy mikor lesz, mert úgy néz ki, hogy hosszadalmas lesz a felépülés....

2021. márc. 8. 19:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
34%

Ha nő vagy akkor ezzel semmi gond nincs.

Ha férfi vagy, akkor undorító vagy aki a farkával gondolkodik és primitív is.

Legalábbis általában így dönt a "gyakori-tanács"

2021. márc. 8. 20:00
 2/13 anonim ***** válasza:
19%
Nem. Legyél poliamór.
2021. márc. 8. 20:00
 3/13 anonim ***** válasza:
85%

Szóval a kapcsolatotok nagyobb részében nem volt szex?

Én nem hibáztatnálak, ha emiatt végül szakítanál, de ha hűtlen leszel, az kizárólag a te sarad, nem a helyzet hibája.

2021. márc. 8. 20:23
 4/13 anonim ***** válasza:
80%
Pff, annyi más módon is lehet szexelni, nem csak behatolással.
2021. márc. 8. 20:23
 5/13 anonim ***** válasza:
95%

#4 kinek mi, engem sehogy máshogy nem lehet kielégíteni, csak behatolással, az meg annyira nem emelne szerintem a párom önbecsülésén, ha elővenném a dildómat és azzal kéne "megdugnia". Szóval nem mindenkinél működnek ezek a "más módok", nem tudhatjuk, hogy a kérdező milyen típus. Na meg azért ha hónapokig csak orálozás lenne, az azért közel sem lehet olyan kielégítő, mint egy olyan igazi rendes szeretkezés.

#3 voltam.

2021. márc. 8. 20:27
 6/13 anonim ***** válasza:
Milyen fertőzés az, amit 5 hónap alatt nem lehet kikezelni?
2021. márc. 8. 21:01
 7/13 A kérdező kommentje:

#6 - os!

Még csak most volt dokinál a párom, még nem tudjuk a pontos diagnózist....

2021. márc. 8. 21:04
 8/13 anonim ***** válasza:
48%
Nagyon szeretheted a srácot ,bár jobban jár nélküled mert rád úgynézki nem lehet számítani!
2021. márc. 8. 21:21
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly október óta van valami fertőzése, és idén márciusban ment el vele orvoshoz??
2021. márc. 8. 21:59
 10/13 A kérdező kommentje:

#9. - es!

Igen, mert volt már páromnak anno ehhez hasonló, de akkor egy idő múlva magától elmúlt a dolog!

Most viszont nem múlt el!

2021. márc. 8. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!