Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vallja be, hogy hiányzom neki?
Csomó olyan kérdést olvastam itt, ahol az aktuális barátok/barátnők arról panaszkodnak, hogy a párjuk az exével beszélget, stb. Minden kérdés alatt egyértelműen olyan válaszok születnek, hogy az adott nő/férfi még nincs túl az exén.
A helyzet nálam ugyanez. Tavaly szakítottam a barátommal, ő meg szinte azonnal összejött egy másik lánnyal.
Én hiába tiltottam és tiltom le mindenhol, folyamatosan megkeres engem új profilokról, új számokról és ez megy hónapok óta. Mindig azt akarja kiszedni belőlem, hogy egyedül vagyok - e, vagy van-e valakim. Amikor megkérdezem, hogy miért nem hagy békén és miért érdekli, hogy kivel vagyok vagy nem vagyok, meg úgy egyáltalán miért érdekli mi van velem, nem tud rá válaszolni. Én nem igazán válaszolok neki, annyival lerendezem, hogy jól vagyok, de semmi más nem tartozik már rá. Ő volt velem gonosz, ő vert át engem, ő mondott olyanokat szakításkor, hogy hozzám sem akart már érni és egy boldog perce nem volt mellettem már. Akkor mi a jó büdös francért érdekli, hogy mi van velem, ha akkor sem érdekelte már állítólag, amikor együtt voltunk?
Vagy ha rájött, hogy hülye voot, akkor mikor fogja végre kinyögni? Év elején bombázott megbánó üzenetekkel, de azt konkrétan nem mondta ki, hogy mit bánt meg pontosan. Akkor is a tudtára adtam, hogy nincs már szerepe az életemben, nem akarok vele jóban lenni, nem akarok vele beszélgetni.
Majd nem rég megint írt, megint új szamról, mintha mi sem történt volna és világi haverok lennénk. Persze a vége ugyanaz volt, van-e valakim, stb.
Én egyáltalán nem keresem őt, amikor megkeres akkor sem válaszolok annál többet, hogy köszi jól vagyok. Nem látom értelmét beszélgetni vele. Akkor miért tér vissza állandóan? És miért nem vallja be, hogy nem tud elengedni? Minek van együtt a másik lánnyal, ha ennyire nem tud leszakadni rólam? Vagy én gondolom rosszul, hogyha minden olyan szuper lenne és boldog lenne mellette, akkor nem velem foglalkozna még mindig?
Igazából ez róla szól és nem a személyedről. Ha nem te lennél, hanem egy más csajjal járt volna a mostani előtt, azzal is ezt csinálná. Meg a következővel is ezt fogja.
Ha nem tiltod le, akkor az kb. azt jelenti, hogy te vissza is fogadnád, ha kinyögne valami pozitívat feléd. És ezt ő is tudja, hogy így van és azt is, hogy pörögsz rajta, hogy minek írkál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!