Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hozzátok mennyi idő után akart visszamenni az exetek?
Jelenleg 30 éves nő vagyok, 18 éves koromban történt az eset.
Nem sokáig voltunk együtt, kb. 2 hónap, de nagyon szerettem, mert ő volt az első, akivel együtt jártam (későn érő típus vagyok :D)
Rondán bánt velem, meg is csalt, a szexre is rá akart kényszeríteni, mivel bukott a szüzekre (mondom, későn érő típus... :D). Kidobott mint a szemetet, azt hittem, megszakad a szívem.
Ha jól emlékszem, 3 évvel később megkeresett, mert rájött, hogy még egy olyat nem fog találni, mint én. Mindenki, még a mamája is azt mondta, hogy nem lesz ilyen szép barátnője, aki még normális is. Nagyon tepert, próbálkozott, fűt-fát ígért. Én meg jót röhögtem rajta és alázgattam.
23 évesen összejöttem a jelenlegi párommal, még akkor is írt. Már nem válaszoltam neki. Olykor-olykor előfordul, hogy kamu profilok rám írnak, ami egyértelmű, hogy ő van mögöttük, de rögtön tiltom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!