Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem köszön?
Figyelt kérdés
Volt már veletek olyan, hogy az ex nem köszönt szakítás után? Én léptem ki, és azóta levegőnek néz, ami kínos, mert egy munkahelyen dolgozunk.
Nem volt publikus, hogy együtt vagyunk ( 6 hónap) de most már megjegyzik a kollégák,hogy milyen furcsa a viselkedése.
Mire jó? Azon kívül hogy bosszant.
2021. márc. 1. 18:57
1/8 anonim válasza:
Ez komoly kérdés..? Nyilván mert többet jelentettél neki, és most megalázva érzi magát, és gyűlöl amiatt, hogy elküldted.
2/8 anonim válasza:
Ez nem megy mindenkinél ennyire könnyen.Nehezebben dolgozza föl mert ahogy az előttem szóló is mondta többet jelentettél neki mint azt gondolod.Elzárkózik és próbál felejteni,szerintem ez természetes ha nehezen tud feldolgozni egy szakítást.Talán nem beszéltétek ezt meg rendesen és várja a lezárást.Szerinted meg tudnátok ezt beszélni?
3/8 anonim válasza:
Munkahelyet kell váltani, bár láthatóan lóf. kapcsolat volt, ha még a munkahelyen se vállaltad fel. Igaza van, ha megaláztad meg ha nem, akkor is.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem zárkózom el, hogy beszéljünk, de ha nem köszön, akkor az a szempillantás sincs meg, hogy levegőt vegyek és .....
Lehet, hogy ez a három hét még rövid idő neki??
2021. márc. 1. 19:23
6/8 anonim válasza:
Ha valamit normálisan lezártok úgy hogy nem sértődésel vagy fájdalommal váltok el egymástól akkor szerintem nem indokolt a másikat szellemnek nézni.Legalábbis én így érzem gondolom.
7/8 anonim válasza:
Ha szeret akkor kénytelen valahogy feldolgozni ezt, és neki ez csak így megy, én is voltam hasonló szituban. Ha beszélsz vele mindenképp legyél vele egyértelmű, mert ha nem, reménykedni fog. Ez is tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!