Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem köszön és miért bunkó a családommal?
2 hete szakitott velem a baratom, elotte teljesen jo volt minden sose vesztunk ossze stb... nem is ertettem es mai napig nem ertem. Atjott elmondta, hogy keves a fizetese elmenne mas varosba de lehet csak jovore vagy stb de lehet egyetemre menne stb o se tudja lenyeg h szakit... 1 hetig volt taborba akk valtozott meg teljesen es hirtelen, szuleicel volt taborozni, szulei iranyitjak az eletet, allitja, hogy szeret es neki is faj..
Anyukamekkal velem ha talajozott vagy latott szakitas ota nm koszon rank se nez
Miert van ez?
Kozos kepeink fent maradtak, csak lecserelte miert nem szedi le?
Nem ertem...
semmit se tettunk ellene
Ezek után tényleg az a legjobb, ha elengeded, menjen a saját útján, hátha egyszer majd felnő.
Én biztosan nem bírnám ki, hogy ne kérdezzek rá utoljára, hogy mi történt pontosan, viszont ahogy a barátaid is mondják, jobb nem foglalkozni már vele, ha te csak ennyit jelentettél neki.
Hat a taborba megismert 27evesen egy 17 eves lanyt...
gondolom ez az oka, azota egyutt vannak, erdekes 3 hete meg majd kiugrott az ablakbol ugy integetett., pedig mar volt baratnoje, a kozos kepeinket pedig meg mindig nem szedi le, pedig szoltam neki is mar errol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!