Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfi nem vette le a volt barátnőjével közös képeit a közösségi oldalakról, akkor még nincs túl rajta?
Az is lehet hogy annyira sem érdekli hogy leszedje. Nálam ez szokott menni igy én ilyenekre nem is adok.
Amelyik srác változtat a profilján eleve kapcsolt elején az ugy engem általában csak meglep. Hogy miert tartja ezt fontosnak mikor en egy szot nem szoltam azaz engem totál hidegen hagy.
A mostani páromnak a face adatlapját sem tudom melyik. Annyira sem akarok ezekbe belefolyni.
A profilkép fura, de van pl. olyan ismerősöm, akinek azért maradt még egy ideig, mert egyszerűen nem volt más képe. A szakítástól kicsit lement az önbizalma és hiába csinált magáról bármilyet, nem látta jól kinézőnek magát. Kellett egy hónap, mire összelapátolta magát és felvállalt egy önálló képet.
A többi képnél meg szerintem a férfiaknál nincs semmi extra. Nekem is van ősrégi képem exel. Egyszerűen engem nem érdekel annyira a facebook, hogy ilyenekkel foglalkozzak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!