Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van más olyan férfi aki évekig azért nem szakít a sárkány barátnőjével mert tudja hogy a kutyának nem kellene rajta kívül?
Megmondta őszintén, hogy nem szeret, és nem fog változni.
Innentől már nem az ő hibája, hogy vele maradtál: a te döntésed volt.
Biztos van más is így, de a normálisabbja inkább van egyedül, mint egy rossz kapcsolatban.
22/N
Inkább egyedül mert így egy papucsot nevelt belőled.
Olyan nincs, hogy nem találsz.
A külső nem minden sokkal inkább a határozottság őszinteség az ami magy erény. Ezt a nők azonnal megérzik
Volt egy időszak hogy hasonlóan gondoltam mint te. De végül leléptem. Aztán rájöttem simán átlagos vagy picit a felett vagyok így van esélyem mást találni. Persze ez a gyakorlatban úgy néz ki hogy lassan 2 éve egyedül vagyok :D
Mondjuk ha tudom előre hogy nem lesz senkim, akkor is otthagyom. Egyszer csak betelt a pohár. Szerintem majd neked is befog...
Erről az jutott eszembe, amikor barátnőm áradozott egy srácról (későbbi férjéről), hogy milyen szép a szeme, tök cuki... aztán egy olyan ronda srác sétált be, hogy ihaj...:D Az arcán bőrhiba miatt sok gödör, a füle eláll, a haja no comment...
10 éve szépnek látja, és féltékeny, ha más nő közelít felé :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!