Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tegyek, hogy el tudjam őt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy el tudjam őt felejteni?

Figyelt kérdés

Van egy lány akit nagyon de nagyon szeretek.

Ő volt az első szerelem.

Szép és nagyon okos tanult lány. Tudom és érzem, hogy nem illek hozzá és csak idő kérdése az, hogy mikor fog kidobni.

Rengeteget gondolok rá szinte minden percben és nem tudom hogyan fogom túltenni magam a szakításon.

Mit tegyek?

2021. febr. 24. 21:30
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól értem, ti együtt vagytok csak te már azon aggódsz, hogy mi lesz ha szakít veled? Az ilyenek helyett koncentrálj inkább a kapcsolatotokra, nyilván azért jött össze veled, mert te is tetszettél neki. Ne pont ezzel a hozzáállással tedd tönkre.
2021. febr. 24. 21:33
 2/3 A kérdező kommentje:

Néha összejárunk, szerintem addig amíg nem talál magának jobbat.

Tisztán tudom, hogy kihasznál és kidob mint egy kutyát amikor bejön egy jobb pasi a képbe.

Túlságosan szeretem és érdekel az a baj, nem tudok sehogy elszakadni tőle.

2021. febr. 24. 21:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Keress fel egy pszichológust, szükséged van rá.
2021. febr. 24. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!