Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a csajomnak hogy szexre kellett csak?
Hát persze, hogy hazudsz valamit, amibe tud majd kapaszkodni. Valami hibájára, ami egyébként nagyon nehezen elviselhető, vagy kevés, de aminél nagyjából érthető, hogy az miatt szakít vele valaki. Én azt szoktam mondani, nem adja meg azt az érzelmi szükségletet, amire vágyom, bár ez általában igaz is. Csak a hibáira tudjon reflektálni, az a fontos.
Egyébként nem tudom, mennyire kamu a kérdés, de elég reális gondolatok szerintem. Bár, amikor ilyesmit gondoltam, nem tisztán ez volt, akartam jót is a lánynak, örültem hogy jól érzi magát, de igazából gyors kalandnak kellett, hogy megnézzem, vele milyen egy párkapcsolat.
Lehet, hogy épp azon agyal, hogy hogyan mondja meg neked, hogy csak élő vibrátornak használt téged, mert másra nem vagy alkalmas, de időközben már talált egy férfit maga mellé, szóval ideje lenne elhúznod az életéből.
Amúgy meg süt a kérdésedből, hogy trollkodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!