Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a csajomnak, hogy izgatna ha egy másik pasi megkefélné előttem? Én csak ülnék egy székben és recskáznék rájuk.
Szerintem egy szexelős estén hozd fel neki, némi bor mellett, hogy téged izgatna ha lenne ilyen.
Szerintem neki is tetszeni fog.
nálunk is ez a helyzet csak fordítva
sose volt gond ebből, az első naptól kezdve mindent megbeszélünk, eszembe nem jutna köntörfalazni
Azt mondod neki, hogy meglepetésbuli és leviszed egy swingerbe 😃
A tréfát félretéve, puhatold ki ő mit gondol róla, csak utána vesd fel. Csak ismered már a csajodat annyira, hogy mit szól a hármasokhoz. Ha nem akkor beszélgessetek szexualitásról és "véletlenül" megpendíted hogy xy-onék többeseztek, vagy cuckoldoznak stb. és figyeled a reakcióit.
Es te meg tudnad szeretni ezekutan? Mrgszopassak szajaba arcaba elveznek te meg majd az aktus vegen csokold meg.
Majd az arckifejezeset es a puncijag nem felejted el h h milyen matvany s veszi be a faszt. Itt a csaj valami nagy ribizli lehet ha bele.egy es te sem vagy epeszu.
Itt csak az jar jol aki megba.ssza a csajod, de jol is teszi ha ennyi eszetek van
Ha a pasim ilyet kérne soha többé nem tudnèk úgy tekinteni rá hogy egy fèrfi.
Egy igazi férfi birtokolja a nőt, félti, óvja, megküzd érte.
Nem dobja oda prédának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!