Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Visszatérő exekről mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszatérő exekről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Csak elméleti a kérdés!

Nagyon sokan itt azt vallják, hogy a visszatérő exekkel nem szabad foglalkozni, mert csak nincs ló, jó a szamár is alapon közlekednek ki-be emberek életébe/életéből.

Na de elgondolkodtam azon, hogy ha a visszatérő ex nem érezte magát jól egy új kapcsolatban egy másik ember mellett és vágyik vissza az exhez, akkor végülis a szamár az új ember a történetben, nem? Az ex pedig a ló, hisz az új ember nem tudta pótolni,felülmúlni.

Azon tűnődtem, hogy volt-e már valaki úgy, hogy félretette a büszkeségét, visszagogadta az exét és működött ezután a kapcsolat?

Vagy ennyire lehetetlen, hogy valaki más mellett jön rá, hogy mit veszített?

Mit gondoltok?

2021. febr. 19. 19:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hogy ne lett volna. Akik ezt mondják, azok nem tudják túl tenni magukat a sértettségükön, meg elfogadni, hogy valami nem működött.
2021. febr. 19. 19:55
 2/5 Alessandro10 ***** válasza:
100%

Bevallom, én jó másfél évig szenvedtem miután a párom faképnél hagyott. Azt gondoltam, nála jobbat soha nem fogok találni. Miután lecsillapodtam, akkor jöttem rá, igazából csak én akartam azt a kapcsolatot. Nem törődött semmivel, se a háztartással, se az anyagiakkal, de leginkább a gyerekkel se! Csak élt mellettem, úgy hogy nem tett semmit a házasságunkba. Így viszont bármennyire is szerettem, már nem fogadnám vissza. Mondjuk eszében sincs visszajönni 😄😄😄

Nem élte ki magát fiatalon, most azt teszi. Váljék egészségére.

2021. febr. 19. 20:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Akkor is eldobta azt a lovat, mint a taknyos zsepit. És csak azért megy vissza, mert neki nem jött be, nem azért, mert az exe érdekeit nézi. Az egész róla szól. És nem, ilyet nem fogadunk vissza.
2021. febr. 19. 21:03
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Sokat számít a szakítás körülményeitől illetve ki volt az ki szakított .
2021. febr. 19. 21:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Annyi hogy ne jöjjön vissza,ha egyszer nem kellettem akkor ne akarjon visszajönni csak azért mert épp nincs senkije.
2021. febr. 20. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!