Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem a barátnőm,de miert tart kb majdnem mindennap kapcsolatot?
Annyit nem értek ebben,hogy szakitas után szinte mindig tart valamilyen szinten kapcsolatot velem az ex így hívom már,és tudom sajna hogy hát van egy 3.a dologban meg láttam is utcán már ,ezt a részt igazából elengedtem,én is beszélek vele normálisan ha már keres,de hát ez csak pár hetes dolog csak. Max 1 év múlva tudnék én így esetleg ahogy ő most.
Állitolag nincs köztük semmi,srác részéről nem tudja,most igazából ezt nem akarom elhinni
De az ex ha keres messengeren ,néha buszon futunk össze időnként elsirja magát picit meg ilyenek. Annyit tudni kell én nem csináltam vele rosszat,nem is voltak veszekedések.Én nem teperek utána,de bunkó se vagyok, teljesen normálisan beszélek vele.Totál feleslegesen szakított szerintem
Sanszos, hogy amíg alakul nála a dolog és nem tudja, mi lesz, próbál tartalékban tartani.
Illetve az elsírom magam egyfajta érzelmi zsarolasnak tünik nekem.
Én a helyedben érezhetöen tavolság tartó maradnék vele.
Nekem is volt egy ilyen barátnőm. Kapaszkodik beléd, mert labilis, ezt jól mondtad. Nem te vagy a lényeg, hanem ő - amikor keres, akkor azért teszi, mert ő érzelmileg megakar nyugodni, hogy számít még valakinek, nincs egyedül (vagy ha egyedül érzi magát, vagy mikor az új srác nem úgy viselkedik vele ahogy akarja, akkor tud kihez fordulni). Te pedig sajnálod és engeded hogy kihasználjon.
Meg kell mondani neki hogy vége van, szakított, szeretnél továbblépni és ahhoz időre van szükséged. Valószínűleg megsértődik vagy sajnáltatja magát, hogy ne hagyd el. Rosszabb esetben gyűlölethullámot kapsz és akár ellened hangol embereket. Nálam burkoltan az új srácról való problémákat adta elő sokszor, vagy hogy mennyire magányos. Ha távolodtam tőle, akkor jöttek a bűntudatkeltések, hogy ő senkinek sem számít, nem csoda hogy nekem sem. Hülye voltam, de fiatal, még pár hétig ment ez és persze mindig kijött az önzősége.
Normális hogy beszéltek még egy ideig, de ebben az esetben valami bűzlik. Le kell zárni és magadra koncentrálni, hogy továbblépj. Azt meg már mindenki maga válogatja, hogy akar-e ex-szel barát lenni később, személy szerint én azt sem erőltetném.
Mert hagyod.
Az exem próbálkozott volna ilyennel, hogy nem száll le rólam, miután kidobott, rövid úton helyre tettem volna.
Ne légy már tketlen és zárd ki a csajt az életedből.
Köszi mindenkinek :)
Azért írtam le mert mondom ilyet még nem láttam. És akkor 1x 2x azt mondja ő hülye,mondom hát... ja
Gyakorlatilag a semmiért szakított,azt se tudja miért van,és akkor kb úgy beszélget velem ha úgy van mintha semmi se lett volna. Agyba én nemtudom mi szállt el,de kb 12 éves szint ez.De abban igazatok van,stabil voltam az életében ezt tudja pontosan,nem is ártottam neki,és valószínű ezért tart valami halvány kötelet,nem akar "elveszíteni".Ott globálisan kell nézni mindent mert hasonló kaliberű hozzá tartozója is ilyesmi csak idősebb kivitelben,talán örökletes ez nemtudom,sok rosszat látott pedig náluk,válas stb verés veszekedés,ezért gondoltam,hogy én nem vagyok ilyen,erre tessék ez se jó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!