Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 2 hete szakított baratnőm,de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 hete szakított baratnőm,de miért tart valamilyen szinten még is kapcsolatot?

Figyelt kérdés

1,5 éve voltunk együtt,nem történt konkrét okamivel fájdalmat okoztam neki,szimplán nemtudom mi jött rá,elhangzott ilyen hogy,túl szerettem,meg nem az én hibám.

Viszont szoktunk kora reggel találkozni,hozott kis aprósagokat is,inni ilyesmik,viszonoztam utana én is.

Aztán akaratlanul is a téma elő jött,de konkrét választ nem tudott adni miért történt ez.Meg hát.. nem a közösségi oldal a világ,de ott is szerepelek nála mint kapcsolatban van velem plussz a fotók stb

Az biztos nem 3.fél miatt van,nekem sincs eszembe se volt

Van köztünk ugyan korban külömbség jó 10-es,de én ugy gondolom rég kijött volna ez.

Anyukája szerint,kihűlt meg nemtudom mi,nem érett még meg a komolyhoz ezek szerint.

Viszont ugye valamilyen szinten meg mintha lenne valami kapocs,reggeleken kívűl nem beszélünk semmilyen formában egésznap. De részemről egy szakitas nem ilyen hogy ugymond gesztusok,kis apró ajándékok. Jeleztem is neki mindent persze nem bunkón,de nem lép rá semmit igazából. Nekem tök furcsa az ilyen

2021. febr. 6. 12:00
 1/4 anonim ***** válasza:
34%

Jajj dehogynem, pontosan egy harmadik fél miatt van. Jött valaki, aki bejön az exednek, de nem tudja még biztosra, hogy összejön-e neki a másik, ezért nem szakítja meg veled teljesen a kapcsolatot. Ha mégsem jönne össze, akkor vissza tud menni hozzád olyan dumával, hogy "jajj bocsi, nem tudom mi volt velem, de rájöttem h szeretlek" stb...

Az exednek nincsenek elvei, csak ösztönei. Szerintem engedd el, tényleg nem elég komoly.

2021. febr. 6. 12:31
 2/4 anonim ***** válasza:
47%
Párként nem tud elképzelni, valószínűleg szexualitás se nagyon működött, lelki szemetesládának viszont szívesen tart.
2021. febr. 6. 13:24
 3/4 A kérdező kommentje:

Hmm,igazabol mindig kérdeztem minden rendben-e stb

Erotika közben is mindig nyitott voltam stb,tehat hogy nem csak az volt ami csak nekem jó.Összeségében mindig őszinte voltam igazábol nem is ezeket nem értem.

Ha én ,vagy velem szakítottak az nem ilyen volt,nem kerestük egymást stb stb,nincs pici csoki meg ilyen. Meg most hát facebook hogy még nála szerepelek,értitek. Én úgy értelmezném higy 0 kontakt ilyenkor es max.. pár hónap vagy év múlva hogy oké szia szia aztán ennyi

2021. febr. 6. 14:22
 4/4 anonim ***** válasza:
23%
Ha nincs ló jó a szamár is. Jelen helyzetben te lennél a szamár. Keress egy komolyan vehető nőt.
2021. febr. 6. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!